Neler Yeni

MAX 7-8K BANDINDA EN İYİ OYUNCU MASASI

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
8000
Merhaba arkadaşlar;

RGB özellikli geniş çift monitör sığabilecek bir oyuncu masası arıyorum. Bütçem başlıkta belirttiğim gibi 7.5-8k arası daha yüksek zorlayamam. Kullandığınız/tavsiye ettiğiniz bu özelliklerde en iyi f/p oyuncu masası linkiyle birlikte paylaşabilir misiniz?

İyi Forumlar.

Rotatoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Batulu

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.5 8k biraz fazla kalır zaten çift monitör istiyorsan sadece, Twisted Minds'ın masaları var daha önce hiç kullanmadım fakat kullanılmayacak kadar kötü olduğunu sanmıyorum. 7k bandında L shaped büyük masaları var. İstediğin özellikleri karşılayacak masa budur yüksek ihtimalle; https://www.amazon.com.tr/Twisted-M...&keywords=twisted+minds&qid=1734957914&sr=8-8
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Kendim bakınırken attığın linkteki masaya çok benzer bi masa yakaladım hocam. Kıyasla daha büyük ve RGB ışıklandırma alanı daha geniş gibi duruyor. Ama tabi emin olamıyorum ne kadar sağlam/uyumlu olur. Linki bırakıyorum

Rotatoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Batulu
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Kendim bakınırken attığın linkteki masaya çok benzer bi masa yakaladım hocam. Kıyasla daha büyük ve RGB ışıklandırma alanı daha geniş gibi duruyor. Ama tabi emin olamıyorum ne kadar sağlam/uyumlu olur. Linki bırakıyorum
Güzel duruyor fakat ürün yorumlarını incelemeni tavsiye ederim almadan önce tabii ki, gerisi senin tercihine kalmış artık.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel duruyor fakat ürün yorumlarını incelemeni tavsiye ederim almadan önce tabii ki, gerisi senin tercihine kalmış artık.
Çok teşekkürler ilgin içi hocam, haklısın. İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,874
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom