wilcolnkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Max 700 lira olmak üzere (razer ve steel series öncellikli) kulaklık önerir misiniz?
razer kraken tournament editionMax 700 lira olmak üzere (razer ve steel series öncellikli) kulaklık önerir misiniz?
Arctic 3 alınmaz çok pahalı. Bu bütçede HS50 Pro olmaz. Kraken TE olabilir. Ya da Cloud Alpha.Arctis 3 veya hs50pro
Kişisel tercihArctic 3 alınmaz çok pahalı. Bu bütçede HS50 Pro olmaz. Kraken TE olabilir. Ya da Cloud Alpha.
Bencede artic kullandım ve film izlerkem hala takıyorum ses kalitesi müqoKişisel tercih
Önceden hangi kulaklığıvkullandın?Bencede artic kullandım ve film izlerkem hala takıyorum ses kalitesi müqo
1 kulaklığın 1 ses imzası olur. Sadece tasarım kişisel tercihtir. Archos 1 Wireless dışında Archos almak boşa para vermektir. Evet kullandım ve öyle konuşuyorum.Kişisel tercih
Hs35 kullandım şuan oyun pynarken artic 7 kullanıyorumÖnceden hangi kulaklığıvkullandın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 kulaklığın 1 ses imzası olur. Sadece tasarım kişisel tercihtir. Archos 1 Wireless dışında Archos almak boşa para vermektir. Evet kullandım ve öyle konuşuyorum.
Al işte. Normal tabi sana iyi gelmesi. Cloud Flight tak bakalım ne oluyor?Hs35 kullandım şuan oyun pynarken artic 7 kullanıyorum
Logitech g pro nasılAl işte. Normal tabi sana iyi gelmesi. Cloud Flight tak bakalım ne oluyor?