Max 8.5K Bütçe Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
98
Merhaba şuana kadar iphone 6s kullanıyordum fakat bozdum artık yeni telefon alacağım.
Bütçe max 8.5k , bir de taksitli alacağım o yüzden yenilenmiş gibilerine baktım fakat karar veremedim.
Yardımcı olurmusunuz?

Merhaba şuana kadar iphone 6s kullanıyordum fakat bozdum artık yeni telefon alacağım.
Bütçe max 8.5k , bir de taksitli alacağım o yüzden yenilenmiş gibilerine baktım fakat karar veremedim.
Yardımcı olurmusunuz?
A34 5g bakabilirsin gayet iyi hizli bir telefon sarji aman aman dayanmiyor sadecs

Yardımcı olurmusunuz?
14 k lık telefonu 9000 a alabilirsin yurtdısı olarak imei veya başka sorun olmazda. 8.5 kya duzgun telefon yok şuan ,garanti illa olcak diyorsan bilmem ama. Bi telefoncu abilere gitmenin vakti gelmiş :)

Yardımcı olurmusunuz?
Yurt içi düzgün cihaz yok o fiyata pova 5 var iyi gibi duruyor ona bakabilirsin

Geri