Daha iyisi yok diye biliyorum razer >Deathadder v2 x hyperspeed veya logitech g305 iyi midir? sizce veya bu fiyatlara daha iyisi varmidir
Pilli olmasının dezavantao konuda bir bilgim yok maalesef
Bende razer kullanicisiyim elimde deathadder v2 var gayet memnunum simdi alacagim kablosuz mouseyi babama hediye edecemBen razer deathadder v2 x hyperspeed mouse'unu kullanıyorum ve memnunum. Önceden microsoft mouse kullanıyordum baya küçük bir mouse microsoft'unki. Bu ise biraz geniş. Dpi ayarı yapabiliyorsun uygulamadan. 14000 dpi idi heralde. Gayet rahat ve bence hızlı da. Diğerini bilmiyorum.
Pilli olma durumu hakkında şöyle söyleyebilirim illa hafif olsun diyorsan küçük kalem pil de takılıyor ama bence hafifliğin hiçbir önemi yok. Pilin ne gibi bir dezavantajı olabilir.Bende razer kullanicisiyim elimde deathadder v2 var gayet memnunum simdi alacagim kablosuz mouseyi babama hediye edecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
V2 x hyperspeed alirim galiba
Aynbence hafifliğin hiçbir önemi yok.
Peki pil aksaPil dezavantaj değil avantaj.
Wirelesslarda pil akacak kadar içinde uzun durmuyor. Akmada biraz sizin hatanız.Ayn
Peki pil aksa
Eskiden basima geldi mousemi bozmustu akan pil
Biraz daha arttırırsan ikinci elden g pro superlight almanı öneririm.Temizler var.Deathadder v2 x hyperspeed veya logitech g305 iyi midir? sizce veya bu fiyatlara daha iyisi varmidir
Bütçem maximum 850tl ve babama hediye alacağım için 2.el almam hoş olmazB
Biraz daha arttırırsan ikinci elden g pro superlight almanı öneririm.Temizler var.