Max özgür laik Türkiye 🫠🫠

Mahkemenin neden bu sonucu verdiği son cümlede gayet açık olarak yazıyor bide yani başörtü takan kişi illa çok iyi bir insan olacak değil ama özgür hakkı bu isteyen başörtü takar isteyen mini etek giyer isteyen mont giyer kimse buna karışamaz ve karşıtı olmaz kimseye zararı olmayan birşeyin nasıl karşı gelebilorsunuz anlamıyorum dini konuda değil bu bu bi toplumsal sorun eğer sizin gibi düşünen insanların kafasıyla gidilmeye devam edilirse bu ülkede
Doktor hemşire avukat hakim savcı belediye çalışanı polis millet vekili vb. İş bölümlerinde çalışmasının saçma olduğunu düşünüyorunuz sonra itiraz edince de dinci din işleri muhakemesi görüyoruz size sorum bir doktor kapalıysa bu nasıl devlet ve din işlerini etkiliye bilir çok merak ediyorum şu kafa yapısından da çıkın lütfen
Bence sorumluluk gerektiren yerde gitmesin okul iş vesayri ama mesela sorumluluk gerektirmeyen şeyler mesela yolda yürümek markete girmek felan doktora gitmektir buralarda giyebilir

Bence sorumluluk gerektiren yerde gitmesin okul iş vesayri ama mesela sorumluluk gerektirmeyen şeyler mesela yolda yürümek markete girmek felan doktora gitmektir buralarda giyebilir
Niye başörtülü insanlar sorumluluk alamıyor mu bu nasıl saçma bir kafa yapısı ya

Niye başörtülü insanlar sorumluluk alamıyor mu bu nasıl saçma bir kafa yapısı ya

Sen onu boşver dünyadan haberi yok. :D

Ben de sana şunu soruyorum o zaman. Anneni hastaneye götürdün, ama namaz vakti olduğu için kapalı hemşire annene bakmadı. Gidip tebrik mi edersin? Yoksa ağzını burnunu kırar mısın? Benim başıma ikisi de geldi o yüzden soruyorum. :)

Etraflıca düşünmek lazım. Ama ikimizin kafa yapıları çok farklı, o yüzden uzatmak istemiyorum. Sen haklısın deyip geçtim, iyi forumlar.

Kimsenin iş yerinde başörtüsü giymesi o işin düzenini ve akışını bozmayacağı için yine sıkıntı yok
Ben ondan bahsetmiyorum iş kıyafeti ona göre izin veriyorsa giysin sakınca yok ama izin vermiyor ise giymesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sen bu dediğimden nasıl bunu çıkardın

Ben de sana şunu soruyorum o zaman. Anneni hastaneye götürdün, ama namaz vakti olduğu için kapalı hemşire annene bakmadı. Gidip tebrik mi edersin? Yoksa ağzını burnunu kırar mısın? Benim başıma ikisi de geldi o yüzden soruyorum. :)

Etraflıca düşünmek lazım. Ama ikimizin kafa yapıları çok farklı, o yüzden uzatmak istemiyorum. Sen haklısın deyip geçtim, iyi forumlar.
Abi Önemli olan doktorun bana bakması görevini yapması kapalı mi olsun açık mi olsun farketmez ama iş yeri yasaklamiyorsa giyebilir yasaklıyorsa giymesin

Öncelikle aşırı yalancı ve başörtüsü karşıtı bir kişiliksin azını burnunu kırmam nasıl diğer doktor lar da sigara ihtiyacına çıkıyor sa bu doktor da farz olan işini yerine getiriyor he bide başörtülü diye herkes namaz da kılmıyor kılarsa da saygı duyar başka müsait olan bir hemşireyi çağırırım hastanede sonuç olarak her bölümde en az 5 gemiler var ayrıca çoğu doktor da bu gibi işlerini mola zamanı yapar

Ben ondan bahsetmiyorum iş kıyafeti ona göre izin veriyorsa giysin sakınca yok ama izin vermiyor ise giymesin

Ve sen bu dediğimden nasıl bunu çıkardın

Abi Önemli olan doktorun bana bakması görevini yapması kapalı mi olsun açık mi olsun farketmez ama iş yeri yasaklamiyorsa giyebilir yasaklıyorsa giymesin
Bunu yazmışsın ya kardeşim benim

Öncelikle aşırı yalancı ve başörtüsü karşıtı bir kişiliksin azını burnunu kırmam nasıl diğer doktor lar da sigara ihtiyacına çıkıyor sa bu doktor da farz olan işini yerine getiriyor he bide başörtülü diye herkes namaz da kılmıyor kılarsa da saygı duyar başka müsait olan bir hemşireyi çağırırım hastanede sonuç olarak her bölümde en az 5 gemiler var ayrıca çoğu doktor da bu gibi işlerini mola zamanı yapar
İşyerinde sigara içiyorlar mı? Ve orası iş yeri değil mi? Ve merak ettim yalan söylediği şey ne?

İşyerinde sigara içiyorlar mı? Ve orası iş yeri değil mi? Ve merak ettim yalan söylediği şey ne?
İş yerlerinde sigara içiliyor ya hani bunun bi izni var bu arkadaş ta başörtü takan herkesi namaz kılıyor diye biliyor ya namaz kılan da izin alır namazını kılar

İş yerlerinde sigara içiliyor ya hani bunun bi izni var bu arkadaş ta başörtü takan herkesi namaz kılıyor diye biliyor ya namaz kılan da izin alır namazını kılar
Evet mola zamanı kılıyor ayrıca herke sigara içiyor bu ülkede mola vakti kılar ama iş zamanı kılmasın çünkü işten kaytarmak isteyebilir.

Başörtüsüne karşı gelen ve yapılan uygulamayı destekleyenlerin ata dedikleri adamın bacısıyla anasının başörtüsü taktığından haberi yokmu yada nene hatun gibi önemli türk kadın kahramanlarınındamı başörtüsü takmadığını sanıyorlar ? :D Laik bir ülkede değilmiyiz kardeşim isteyen istediğini takar sizene.

Umarım eczan vaktinde hastaneye işin düşmez kardeşim. O zaman dediğimin ağırlığını kavrarsın. İyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,353
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri