『MR』GHOST
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Her çalışan molaya gitmeden önce başındaki sorumluya bilgi vermek zorunda merak etme kimse kaytarmazEvet mola zamanı kılıyor ayrıca herke sigara içiyor bu ülkede mola vakti kılar ama iş zamanı kılmasın çünkü işten kaytarmak isteyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaw ezan vakti ile ne alakası var hastanede bir doktorum var ezan vakti bana bakan doktor da var kaza geçirdim ayağım kırıldı 2 gün hastanede kaldım kimse demedi ezan okuyor sana serum takamam demedi ezan vaktinden sonra o namazı kılman için 3 saate yakın zamanın var adam ztn mescidde kılıyor cemaatle namaz kılmıyor anında gitsin sen de biliyorsun konulara attığın mesajlardan belli sende din düşmalığı var kardeşim dini herhangi bir şey senin zoruna gidiyorUmarım eczan vaktinde hastaneye işin düşmez kardeşim. O zaman dediğimin ağırlığını kavrarsın. İyi akşamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım eczan vaktinde hastaneye işin düşmez kardeşim. O zaman dediğimin ağırlığını kavrarsın. İyi akşamlar.
Sen bu kafada giden bir kişiliksin ve ilerde ebeveyn olacaksın umarım çocukların sana benzemez
Son düzenleme: