Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,329
Tamam hocam. Kuran'ı da inkar ettiğinize göre vedalaşabiliriz. İyi Forumlar.Farz değil isteyenler takıyor dindarlar takıyor olmayanlar takmıyor
Tamam hocam. Kuran'ı da inkar ettiğinize göre vedalaşabiliriz. İyi Forumlar.Farz değil isteyenler takıyor dindarlar takıyor olmayanlar takmıyor
İnkar?Tamam hocam. Kuran'ı da inkar ettiğinize göre vedalaşabiliriz. İyi Forumlar.
Ben hiçbir şeyi inkar etmedim sadece diyorum ki herkes takmıyor evet doğrumu evet doğru herkes takmıyor diyorum bak çık dışarıya çoğunluğu Müslüman ülkemizin çoğu kişi takmıyor nerden nereye getirdin siyasetçi gibisin yemin billa
''Farz değil isteyenler takıyor dindarlar takıyor olmayanlar takmıyor'' Bu ne kral? Kuranı geçtim kendi söylediğin sözleri de inkar ediyorsun sen. Birilerinin takmaması ya da takması farz olup olmadığını değiştirmez ama sen değil dedin. Kısacası konuyu bir yerlere getiren ben değilim dediğinden bihaber olan sensin. Başörtüsü taktığı için de dindar diye nitelendirmek az çok karakterini gösteriyor.Ben hiçbir şeyi inkar etmedim sadece diyorum ki herkes takmıyor evet doğrumu evet doğru herkes takmıyor diyorum bak çok dışarıya çoğunluğu Müslüman ülkemizin çoğu kişi takmıyor nerden nereye getirdin
Tamam sen haklısın ben bilmiyordum.''Farz değil isteyenler takıyor dindarlar takıyor olmayanlar takmıyor'' Bu ne kral? Kuranı geçtim kendi söylediğin sözleri de inkar ediyorsun sen. Birilerinin takmaması ya da takması farz olup olmadığını değiştirmez ama sen değil dedin. Kısacası konuyu bir yerlere getiren ben değilim dediğinden bihaber olan sensin.
Teşekkürler. İyi forumlar tekrardanTamam sen haklısın ben bilmiyordum.
Peki bu bir zorunluluk mudur?Teşekkürler. İyi forumlar tekrardan![]()
Başörtüsünden mi bahsediyorsun? Eğer onu soruyorsan farzı ayn'dır yani gereklidir. Farz zaten dinde yapılması gerekli, yapılmadığı takdirde günah olan bir durumdur. Kişi ister takar ister takmaz o Allahla kendi arasındadır beni bağlamaz.Peki bu bir zorunluluk mudur?
Kral noktayı koydu. Tamamen aynı fikirdeyim.isteyen takar isteyen takmaz ama şuda var ortaokul arkadaşım vardı liseye geçince kapandı kız ortaokulda dürüst olmak gerekirse mükemmeldi hala da öyle kendisinin karakterini de beğenirim eğer öyle bir insan ister kapansın ister açılsın yeterki karakteri iyi olsun zaten daha fazlasına da gerek yok
Hocam Toplu Alanların Kendi Kuralı Var Mesela Sen Bir Polisin Sakal Bıraktığını Gördün Mü Yada Memurların Mesela Neden Bırakmıyorlar Çünkü Orası Özel Bir Yer Oranın Ayrı Kuralları Var Okulda Öyle Meclisde Öyle Kamu Alanları Öyledir Hatta Saç Uzunluğuna Bile Karışıyorlar Devlette
Yani senin cahillikte ekmek banıp yenemeyecek kadar sıkıntılı kosova laik bir ülke ya haniYorumlara bakıyorum da cahilliğinize ekmek bandırıp yiyorum vallahi. Arkadaşlar; Kosova'nın resmi bir dini yoktur. Nüfusun çoğunluğu Müslüman'dır fakat ülkeye bizimki gibi "Müslüman ülke" denmez. O yüzden bu karar mantıklı.
Birisi şapka falan demiş yorumlarda. Okullara, meclise falan şapkayla girmek de yasak, o yüzden başörtüsünün yasaklanması gayet normal. Eğer bahsedilen okul üniversite değilse, o çocuğun kendi kararıyla kapandığına beni kimse inandıramaz zaten.