Neler Yeni

Maximum 1.2m tl ye araba

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam şahsi düşüncem bu bütçede dizel otomatik en dolu paket Süperb-Passat veya İnsignia bakılmalı. 1.2M verip C segmenti araca binmezdim ŞAHSEN. Biraz makamsı araçlara bak derim. 2015 (eski kasa) Süperb kullanıyoruz B-C segmentiyle arasında dağlar var.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acelen yoksa togg u bekle bidaha ön sipariş açılırsa full paket alırsın bu fiyata mantıklı araç
Togg almak istemiyorum yaşadığım yerde şarj istasyonu sıkıntısı var bide daha sonra satışında sıkıntı çekebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şahsi düşüncem bu bütçede dizel otomatik en dolu paket Süperb-Passat veya İnsignia bakılmalı. 1.2M verip C segmenti araca binmezdim ŞAHSEN. Biraz makamsı araçlara bak derim. 2015 (eski kasa) Süperb kullanıyoruz B-C segmentiyle arasında dağlar var.
Hocam Octavia nasıldır bu bütçede 2021 model Octavia alınabiliyor

xspinoza

80+
D Segment araba almanız mantıklı olur bence. Tabii baktığınız kadar 0'a yakın olacak şekilde alamayabilirsiniz. Ama baktığınız araçtan çok çok daha kaliteli olacaktır her konuda. 508-Passat-Talisman-SuperB tarzı araçlar aklıma gelmeyen de illa ki vardır.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
19-20 model superb bu bütçede düşürülebilir gibi kaba taslak bir araştırma yaptım

D Segment araba almanız mantıklı olur bence. Tabii baktığınız kadar 0'a yakın olacak şekilde alamayabilirsiniz. Ama baktığınız araçtan çok çok daha kaliteli olacaktır her konuda. 508-Passat-Talisman-SuperB tarzı araçlar aklıma gelmeyen de illa ki vardır.
Hocam bu c segment d segment nedir

emiliano

80+ Bronze

xspinoza

80+
19-20 model superb bu bütçede düşürülebilir gibi kaba taslak bir araştırma yaptım

Hocam bu c segment d segment nedir
Araçların kalitesine göre sınıf ayrımı hocam. C segmenti araçlar Jetta-Focus-Corolla-Megane gibi araçlar. D segment bir tık daha üst seviye arabalar oluyor. Size de dediğim araçlar gibi, Passat-Mondeo-Talisman-508-SuperB-Audi A5-Avensis-Accord gibi arabalar da D segment olarak ayrılıyor. İnternet üzerinden bakarak tüm sınıflardaki arabaları ve segment arasındaki farkları görebilirsiniz. Kullanılan iç malzemeden tutun, yol tutuşu, içeri aldığı ses, top speed gibi gibi farklılıkları oluyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Araçların kalitesine göre sınıf ayrımı hocam. C segmenti araçlar Jetta-Focus-Corolla-Megane gibi araçlar. D segment bir tık daha üst seviye arabalar oluyor. Size de dediğim araçlar gibi, Passat-Mondeo-Talisman-508-SuperB-Audi A5-Avensis-Accord gibi arabalar da D segment olarak ayrılıyor. İnternet üzerinden bakarak tüm sınıflardaki arabaları ve segment arasındaki farkları görebilirsiniz. Kullanılan iç malzemeden tutun, yol tutuşu, içeri aldığı ses, top speed gibi gibi farklılıkları oluyor.
Anladim hocam peki bu bütçede bi bmw veya Audi alsam nasıl olur

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Octavia, Superb, passat, talisman alınabilir.

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
2013 2.0dizel 320d öneririm 184hp gidişi duruşu güzel ancak temizini bulmak zor

xspinoza

80+
Anladim hocam peki bu bütçede bi bmw veya Audi alsam nasıl olur
Bu bütçede dediğiniz markadaki araçlar Audi A5 veya BMW 3 kasa 2010-2013 arası A4 de ise 2014-2015 model de bulunabilir muhtemelen. Temiz bulunabilirse alınır tabii ki. İnternetten araştırıp alacağınız modelde ki kronik sorunlara da göz atabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla BMW'nin bu kasasında şanzıman ile ilgili problemleri var,detaylı araştırmanızı öneririm. Bu markaların parçaları bir tık pahalı, sonradan başınıza gelebilecek riskleri göz önünde bulundurarak bakmanız gerekir. Bu araçları kullanan kişiler genelde gençler olduğu için sert kullanılabiliyor. 2015+ model aynı segmentte yine çok kaliteli arabalar bulunabilir bütçenize uygun şekilde. Araştırma yaparak 2-3 yaş daha düşük Audi veya BMW mi yoksa daha modelli diğer marka/model arabalarmı kararını siz verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom