Neler Yeni

Maximum 1.2m tl ye araba

Anladim hocam peki bu bütçede bi bmw veya Audi alsam nasıl olur
Satmakla çok işim yok ben alacam makam olacam mazot parası düşünmem az çok toparlar her konuda zirveyi yaşarım dersen A8-A8L gibi makamlara yönel. Hayatında araba konusunda zirveyi görmüş olursun. Ama dersenki alıp satacağım az yaksın (A8'lere göre) işimi görsün A4-A5 gibi segmentlere bak. BMW kısmında çok tutulan kasalar haricinden pek çıkma E60, F10, 2013 model falan 320 benzeri. Bilki millet alıyorsa sıkıntısı azdır BMW'de çok tutulanlarda. Mercedes konusunda yüksek seriler olmadıkça binme. Mercedes zengin, makam işidir.
Audi A5 ne zaman D segment oldu ya? A4 desen neysede Passat'tan biraz üstü diye. A5 farklı.
2013 2.0dizel 320d öneririm 184hp gidişi duruşu güzel ancak temizini bulmak zor
Gaza gelen yanladığı için arabada da o potansiyel olunca bunlar oluyor normal olarak tabii.

Bi farklılığı yok
Hocam bence hiç öyle değil. Babama da sorduğum zaman 2015-2017 Passat'ın 2012 Audi A4 ile eşit gibi olduğunu söylüyoruz. Audi'de kullanılan malzemeler vs. daha kaliteli, daha uzun ömürlü ve daha üst segment. Orta süreli mesela soft yazılımlı Passat 2013 modele bindim, yazılım olmasına rağmen 143 HP Audi A4 2012 kadar gidiyormuş gibi hissettirmiyordu. İkisinin de kendine göre artıları var ama Audi A4 ile A5 aynı segmentte dediğiniz gibi olsa da fark var.

xspinoza

80+
Hocam bence hiç öyle değil. Babama da sorduğum zaman 2015-2017 Passat'ın 2012 Audi A4 ile eşit gibi olduğunu söylüyoruz. Audi'de kullanılan malzemeler vs. daha kaliteli, daha uzun ömürlü ve daha üst segment. Orta süreli mesela soft yazılımlı Passat 2013 modele bindim, yazılım olmasına rağmen 143 HP Audi A4 2012 kadar gidiyormuş gibi hissettirmiyordu. İkisinin de kendine göre artıları var ama Audi A4 ile A5 aynı segmentte dediğiniz gibi olsa da fark var.
İlla ki fark olacak. Bir pazarlama taktiğidir bu. Tıpkı BMW 3 kasa ve 4 kasa da olduğu gibi. Aynı segment arabalar fakat dediğiniz gibi A5 aynı segmentte olduğu A4'den ve 4 kasa aynı segmentte olduğu 3 kasadan daha iyidir. Fiyat olarakta karşımıza çıkıyor zaten bu. Belli bir bütçede 2012 A5 alabiliyorken aynı bütçede 2-3 yaş daha genç A4 alabiliyorsunuz. BMW'de de aynı şekildedir bu durum. 4 kasa 3 kasadan daha pahalıdır. A4 ve 3 kasa abilerinin bir tık kırpılmış hali gibi. Segment sana illa ki X olacak gibi bir değer vermiyor. Belli bir aralık sunuyor, bu aralıklar arasında isen D segmentsindir. A4 ve 3 kasa D segmentinin alt kısmını temsil ediyorken, A5 ve 4 kasa D segmentinin üst kısmını temsil ediyor gibi düşünebiliriz hocam.

Receb İvedik

80+ Bronze
Hocam yeni model düşük segment araç bakıyorsanız 2. el 3008 veya tucson bulabilirseniz olabilir . 0 kmde dizelde focus benzinde golf öneririm yeni model düşük km araç alacak olsam bunları tercih ederim . kişisel tercihim her köşede yanlamış f30

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Ömer Murat KARACA
Togg almak istemiyorum yaşadığım yerde şarj istasyonu sıkıntısı var bide daha sonra satışında sıkıntı çekebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Octavia nasıldır bu bütçede 2021 model Octavia alınabiliyor
Octavia da C segmenti, Corolla ile aynı sınıf yani. Makamsı (D) dememin sebebi malzeme kalitesi, yol tutuş ve yalıtımın iyileşmesi. C'ye göre bu içi genel olarak daha iyi olur. Motorları zaten aynı koyuyorlar. 2021 Octavia yerine 18-19 süperb alırsınız (piyasayı tam bilmiyorum tahmini yıllar)

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Togg almak istemiyorum yaşadığım yerde şarj istasyonu sıkıntısı var bide daha sonra satışında sıkıntı çekebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Octavia nasıldır bu bütçede 2021 model Octavia alınabiliyor
octavia super-b bulabilirsen passat jetta son model elentra

Top Bottom