ak820 pro kalıtelı klavyehocam almışken markalı bir şey olsun istiyorum
Hocam sana benim blackwidow eliteyi satıyım kurtar beni bundan lütfen deri bilek desteği hiçbir sorunu yok tertemiz kutulu tüm belgeleri ve stickerları içindehocam almışken markalı bir şey olsun istiyorum
kaç aylık cihaz yada yıllıkHocam sana benim blackwidow eliteyi satıyım kurtar beni bundan lütfen deri bilek desteği hiçbir sorunu yok tertemiz kutulu tüm belgeleri ve stickerları içinde
corsair k60 nasıl çok önerdiler onuda
Corsair k65 mini kullanıyorum cok hos ama %60 olduğu için sıkılmaya başladım ak820 pro sipariş ettim yarın geliyor. ak820pro öneririmkaç aylık cihaz yada yıllık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 6 ay kullanıldı Türkiye'de satışı yok dolar bazında ara ara getiren siteler var son geldiği fiyat 7k küsür bu fiyata aynı markanın daha iyi ürünleri vardır elbette ama razer globalde 3 yıl önce 180 dolara satılan ömürlük bi amiral gemisinden bahsediyoruz sahibinden ilanları tamirli ve kusurlu hatta tamir görmüş modellerle dolu bulabildiğim tek ücretsiz kargolu ebay ilanı bu onunda kondisyonu meçhulkaç aylık cihaz yada yıllık
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 tl civarında bir klavye istiyorum uzun süre sıkıntı çıkarmasın şimdiden teşekkürler
Hissiyatı odun gibi diyip hayvan gibi gömülen scope rx bu değil miydi yoksa revize mi edildiASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. 100 milyon kez basılmaya dayanan bu anahtarlar…www.laptop.com.tr
Kim diyor bunuHissiyatı odun gibi diyip hayvan gibi bömülen scope rx bu değil miydi yoksa revize mi edildi