Öneri Mayans MC İzlenir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,340
Şu anda Sons of Anarchy 6. sezon başındayım diziye bayıldım en sevdiğim dizi oldu bile. Mayans MC doğru biliyorsam SOA'dan 5 yıl sonrasını ve birkaç karakter dışında pek bağlantısı yok diye biliyorum. İzleyemeye değer mi? Bir diziye başlarsam yarıda bırakmayı sevmem yarıda bıraktığım tek dizi berbat feminist dizi She Hulk

Şu anda Sons of Anarchy 6. sezon başındayım diziye bayıldım en sevdiğim dizi oldu bile. Mayans MC doğru biliyorsam SOA'dan 5 yıl sonrasını ve birkaç karakter dışında pek bağlantısı yok diye biliyorum. İzleyemeye değer mi? Bir diziye başlarsam yarıda bırakmayı sevmem yarıda bıraktığım tek dizi berbat feminist dizi She Hulk
She hulk yorumuna katılmıyorum. Güçlü kadın olabilmek için iş yerinde twerk atılması gerektiğini bu diziden öğrendim. 💪

izlenir ama bi sezonu çok berbat. ona katlanırım diyosan izle

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sana katılmamakta haklıymışım. Bak gördün mü bu kadar güzel bir dizinin(she hulk) 2. Sezonu onaylanmış. İzlemek için can atıyorum. Sonunda güçlü kadınlar için daha etkili şeyler görebileceğim. Umarım bu sefer şirket içinde direk dansı olur.

İzlenebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sana katılmamakta haklıymışım. Bak gördün mü bu kadar güzel bir dizinin(she hulk) 2. Sezonu onaylanmış. İzlemek için can atıyorum. Sonunda güçlü kadınlar için daha etkili şeyler görebileceğim. Umarım bu sefer şirket içinde direk dansı olur.
Kesinlikle yorumuzuna katılıyorum sadece ofiste dans etmesinler sokağın ortasınada direk kursunlar ordada etsinler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri