mcesme1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Artık kulaklık klavye mouse değilde şöyle m2 ssd felan olsun
Kesinlikle Ekran Kartı Ve AMD işlemcilerDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Monitör de çok güzel bir indirim bekliyorum. TeşekkürlerDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
tabii ki de ekran kartıDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Laptop reis çok ihtiyacımız var dahili ekran kartı olmayan en iyi apu laptop olabilirDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
İ3 10100F. Hadi be kral yaparsin sen. Bir de logitech f710 gamepad. Hiç gamepad indirimi oldugunu gormedim.Dostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()
Razer veya steelseries klavyeeDostlarım yeni bir ayın ürünleri indirim videosu hazırlayacağım peki hangi ürünlerde indirim görmek istiyorsunuz? herkesi yorumlara bekliyorum![]()