Kazandığımız ödül hesaptan çıkınca hesapta kalıyor mu biliyor musunAynı hesabı başka telefon ya da tablete de açıp oynayabiliyorsunuz
evet hesapta kalıyor ama aynı cihazda 2. hesaba girince oynatmıyor diye biliyorum o gün içinde , ama farklı cihazlardan aynı hesaba girip oynayabiliyorsunuz . Ben mesela tabletten ve telefondan aynı hesapla oynadım bu gün iki tane verdiKazandığımız ödül hesaptan çıkınca hesapta kalıyor mu biliyor musun
Boykot içine siyasette girdiğinden beri hoşuma gitmiyor durum. Boykot vatandaşın tüketici olarak kendini koruması için kullanılan bir harekettir, ama bunu fiyat boykotuna dönüştüren kişiler var. Fiyatlar düşerse kalite de ve gramajlarda düşüyor maalesef. Bizim ülkede fiyatlar düşsün diye boykot yapmak bir şeyi çözmez.İhtiyacı olana güzel de şahsen ben bedava da yemem. Ne olduğu belli değil içinde. Bu arada boykotçular gelmemiş hayret
Aynı hesaba max 2 defa oynatyıor 3. tefondan oynarsan opsss oluyorevet hesapta kalıyor ama aynı cihazda 2. hesaba girince oynatmıyor diye biliyorum o gün içinde , ama farklı cihazlardan aynı hesaba girip oynayabiliyorsunuz . Ben mesela tabletten ve telefondan aynı hesapla oynadım bu gün iki tane verdi
Aynı hesabı farklı bir telefona girdim oynamak için ama yarın tekrar bekleriz ekranı geldi nasıl yaptın yanlış anlamadıysam burger ödülünü aynı hesaba 2 defa mı aldınevet hesapta kalıyor ama aynı cihazda 2. hesaba girince oynatmıyor diye biliyorum o gün içinde , ama farklı cihazlardan aynı hesaba girip oynayabiliyorsunuz . Ben mesela tabletten ve telefondan aynı hesapla oynadım bu gün iki tane verdi
ilk yeni girişte öyle diyor ama yarın ki oynamanız da o hatayı vermez 2 hesaptan da oynayıp ödül alabilirsinizAynı hesabı farklı bir telefona girdim oynamak için ama yarın tekrar bekleriz ekranı geldi nasıl yaptın yanlış anlamadıysam burger ödülünü aynı hesaba 2 defa mı aldın
Bu oyunu gecmek imkansiz beklemeden her sey bitmedine ragemn kotu şans dediOyunun altında 7 gün yazıyordu
beklememk öenmli değil 4 lü yapmak gerekiyor , zaman kaybetmeden hep 4 li arayıp bulamayınca aşağı da ki 3 lülerden dikey olan yapılacak sonra 4 lüler denk gelmeye başlıyor. Ben genelde 30-40 sn kala bitirmiş oluyorum.bu günde birin kazandım ikinci de tablet yavaşlığından kaybettimBu oyunu gecmek imkansiz beklemeden her sey bitmedine ragemn kotu şans dedi
uygulama bende çalışmıyor sebebi ne olabilir?