Neler Yeni

McDonald's Boykot Edilmeli mi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ya abi siz ciddi ciddi BK ya da MC'den hamburger mi yiyorsunuz? Minicik hamburger yapıyorlar zaten. Bunun protestosuna gerek yok böyle saçma milletin parasını düdükleyen verdiğin paraya doyulmayacak ürün yapanlara direkt alım yapılmamalı.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Mantıklı aslında. Oradan yancıları bedava alıp burgeri başka yerden alırım sadece baya uğraştırıcı olur.

Alıntıyı görüntüle
Meraktan soruyorum bunların gerçek fiyatı ne kadar cidden indirimli mi bunlar?
quarter pounder 220tl
cheese burger 165tl
köfteburger 155tl
daba daba 155/165tl yanlışım yoksa aralarında quarter pounderi denemek istiyorum aslında ama o kampanya bende yok yılda 1/2 defa yerim zaten burgeri

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya abi siz ciddi ciddi BK ya da MC'den hamburger mi yiyorsunuz? Minicik hamburger yapıyorlar zaten. Bunun protestosuna gerek yok böyle saçma milletin parasını düdükleyen verdiğin paraya doyulmayacak ürün yapanlara direkt alım yapılmamalı.
Alternatif varsa söyle hemen oraya kayayım valla. Burger king çok kazık onu geçtim de McDonalds 120TL ye falan menü veriyor geçen türk bir burgerciye gittim 200TL ye yedim boyut da aynıydı 😅

Ben sorunu burger yemeyerek çözüyorum şimdilik.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Alternatif varsa söyle hemen oraya kayayım valla. Burger king çok kazık onu geçtim de McDonalds 120TL ye falan menü veriyor geçen türk bir burgerciye gittim 200TL ye yedim boyut da aynıydı 😅

hocam ben Hatay zurna et gömüyorum burada Antakyada yediğime benzer yapan bir yer var 140tlye yapıyor geçen bir değişiklik olsun dedim normal bir burgerciye gittim 195tl para verdim ve doymadım iki günlük harçlığı boşyere harcadım mcdonald/burger kingde hiç olmazsa kampanyalar oluyor bu arada bu hambugerin maliyetide ciddi seviyede değil çok ciddi kar koyuyor yerel işletmeler tanıdığım hamburerci işletiyordu oradan biliyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Minicik mi tavuk burger mi yedin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Yani yemeksepeti getir gibi yerlerdeki burgercilere bakmak mantıklı. Oradaki boyut yorumları yardımcı oluyor yoksa ben de birkaç kez öyle küçük burgere denk geldim bir daha da söylemedim ayrıyetten ben de senin gibi hamburgeri bıraktım. Para tuzağı gibi konsept ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minicik mi tavuk burger mi yedin
Double ya da tripleler büyük mü hocam? Bana göre küçükler. Evime teslimat yapan firmaların burgerleri daha kaliteli ve büyük geliyordu. Yakın zamanda evime dönünce karşılaştırmak için birkaç yerden söyleyeceğim hocam. Aralarında büyük fark var.

Son düzenleme:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Biliyorsunuz Burger Crush oyunuyla McDonald's birsürü hediye ve indirim dağıtıyor. Bunlar sizce boykotun bozulması için bir oyun mu? Bu ödül ve kuponları kullanmamamız mı gerekir? Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet edin boykot , savaş durdu israil füze göndermeyi bıraktı tebrikler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğiniz kısmen doğru , burgerking mcdonalds gerçekten çok küçük hamburgerler yapıyor doymanız zor , kola içiyorsunuz yarısı buz ve su , ama aralarında en iyisi kfc hem hamburgerler büyük hemde lezzetli ve uygun diğer markalara göre.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün boykot edersiniz yarın savaş unutulur tekrar almaya başlarsınız. Bundan tam hatırlamasam da 10 küsur sene önce yine Filistin bombalandı yine boykot edildi sonra ne oldu herkes unuttu yeniden her şeyi almaya başladılar.

Bura.K

80+ Silver
Boykot etmeniz bir halta yaramıyor, anca vicdan mastürbasyonu yaparsınız.
Ayrıca bu tür şirketler her ülke için ayrı markalama yapar yani Türkiye markası Amerika markasından bağımsızdır.
Amerika markası İsrail'i desteklerken Türkiye markası Filistin'i destekleyebilir, kararlar bile farklı alınır bu yüzden.

Türkiye'deki markası Filistin'i destekliyor, daha neyin ne olduğundan habersizsiniz. Yerel bütçe ile iş döndürüyorlar.
Genel bütçeyle uzaktan yakından alakası yok. Siz "Filistin'i destekliyom ağabey o yüzden boykototttt" diye sözde boykot yaparken
aslında yerel markaya ve bütçeye zarar veriyorsunuz.

Çoğu "boykot" markasının %90'nı Filistin'i destekliyor ama size göre markanın kurucusu Yahudi ise onu boykot etmemiz gerekir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ayrıca bu tür şirketler her ülke için ayrı markalama yapar yani Türkiye markası Amerika markasından bağımsızdır.
Amerika markası İsrail'i desteklerken Türkiye markası Filistin'i destekleyebilir, kararlar bile farklı alınır bu yüzden.

Türkiye'deki markası Filistin'i destekliyor, daha neyin ne olduğundan habersizsiniz. Yerel bütçe ile iş döndürüyorlar.
Genel bütçeyle uzaktan yakından alakası yok.
McDonald's genel merkeze sıkı sıkıya bağlı. Burger King yerel işletiliyor.

Bura.K

80+ Silver
McDonald's genel merkeze sıkı sıkıya bağlı. Burger King yerel işletiliyor.
Türkiye'deki Merkezleri Filistin'e yardım ederken Fransa gibi ülkelerdeki merkezleri İsrail'e yardım etti.
Bütçe konusunda haklı olabilirsiniz ama genel olarak farklı kararlar alıyorlar, bölgesel olarak.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet

Genel bütçeyle uzaktan yakından alakası yok. Siz "Filistin'i destekliyom ağabey o yüzden boykototttt" diye sözde boykot yaparken
aslında yerel markaya ve bütçeye zarar veriyorsunuz.

Çoğu "boykot" markasının %90'nı Filistin'i destekliyor ama size göre markanın kurucusu Yahudi ise onu boykot etmemiz gerekir.
aynen hocam ürünlerle değil direk onları boykot etmeliyiz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türkiye'deki Merkezleri Filistin'e yardım ederken Fransa gibi ülkelerdeki merkezleri İsrail'e yardım etti.
Bütçe konusunda haklı olabilirsiniz ama genel olarak farklı kararlar alıyorlar, bölgesel olarak.
Kararlar da halkın isteği ile ilgili aslında. Avrupada çoğu kişi israili destekliyor ve israil mağdur gösteriliyor firmalar da müşteriye iyi görünmek için yardım yapıyor. Türkiyede de filistin desteği olduğu için bizim İsraille alakamız yok demek için filistine yardım yapılıyor. İkisi de göstermelik bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,986
Üyeler
161,369
Son üye
emperor_225