Neler Yeni

McDonalds da çalışmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan baltacı
Bu dönem bazı sorunlardan dolayı açıktan okuyacağım bu sürede McDonalds da çalışmak istiyorum. Yaşım 16 olucak şubat ayında. Sitede ailemin izni ile çalışabileceğim yazıyor. Eğer çalışırsam günde kaç saat çalışırım ve aylık ne kadar alabilirim. Ayrıca McDonald's harici nerede çalışabilirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,132
İsim
Mert Can Ergün
Bu dönem bazı sorunlardan dolayı açıktan okuyacağım bu sürede McDonalds da çalışmak istiyorum. Yaşım 16 olucak şubat ayında. Sitede ailemin izni ile çalışabileceğim yazıyor. Eğer çalışırsam günde kaç saat çalışırım ve aylık ne kadar alabilirim. Ayrıca McDonald's harici nerede çalışabilirim.
Mc Donalds da çalışma burger king de çalış

r4NG3r

80+ Silver
18 yaş altı mcdonaldsta çalışmak güzel.Çünkü 8 saat çalıştırabiliyorlar maksimum ve biri pazar olmak üzere 2 gün iznin oluyor haftada.Yoğun bir şubeye gidersen alırlar direkt.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aylık normal asgari ücret alıyorsun,part time çalışırsanda asgari üzerinden hesaplanır yine

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,132
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,132
İsim
Mert Can Ergün
18 yaş altı mcdonaldsta çalışmak güzel.Çünkü 8 saat çalıştırabiliyorlar maksimum ve biri pazar olmak üzere 2 gün iznin oluyor haftada.Yoğun bir şubeye gidersen alırlar direkt.

Aylık normal asgari ücret alıyorsun,part time çalışırsanda asgari üzerinden hesaplanır yine
Engelli birisi değilsen 2 gün izin vermiyorlar yoğunlukta saatin dolduğu zaman direk çıkamıyorsun ayrıca eleman eksikliği gibi şeyler mesaiye kalabiliyorsun

r4NG3r

80+ Silver
Engelli birisi değilsen 2 gün izin vermiyorlar yoğunlukta saatin dolduğu zaman direk çıkamıyorsun ayrıca eleman eksikliği gibi şeyler mesaiye kalabiliyorsun
Ben çalıştım geçen sene 18 altıyken.2 gün izin veriyorlardı zorunluymuş.8 saat dolunca zorla çıkartıyorlardı nerdeyse istesende duramıyordun.Benim çalıştığım yer trdeki en yoğun mcdonaldstı o yüzden kuralları yüzde 100 uyguluyor olabilirler. Yalan söyleyecek halim yokya.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,132
İsim
Mert Can Ergün

r4NG3r

80+ Silver
2 Gün izin hakkın var demisin ve 8saat çalışırsın diye
dostum ben çalıştım öyleydi sana yalan borcum mu var?

benim bahsettiklerim 18 yaş altı için.18 yaş üstüysen köpek gibi çalışıyorsun o ayrı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,132
İsim
Mert Can Ergün
dostum ben çalıştım öyleydi sana yalan borcum mu var?

benim bahsettiklerim 18 yaş altı için.18 yaş üstüysen köpek gibi çalışıyorsun o ayrı
Yemek listene yazdırmadığın ürünü çıkışta aldığın zaman yasak diyorlar yada parasını istiyorlar ortamı müdürleri pek iyi olmuyor burger king öyle değil yemek listene ürün yazdırmasan bile çıkışta alabiliyorsun müdürleri olsun ortam olsun iyidi

r4NG3r

80+ Silver
Yemek listene yazdırmadığın ürünü çıkışta aldığın zaman yasak diyorlar yada parasını istiyorlar ortamı müdürleri pek iyi olmuyor burger king öyle değil yemek listene ürün yazdırmasan bile çıkışta alabiliyorsun müdürleri olsun ortam olsun iyidi
ben burgeri bilmiyorum mcdonaldsta 18 yaş altı için olanı söyledim.

ben alıyordum hatta müdürlere söyleyip ekstra milkshake felan alıyorduk kafamıza göre,yerinden yerine değişiyor demekki.

Top Bottom