ben en son denemiştim işe yaramamıştı yani ödülü vermiyordu 2. kerede ama tekrar deneyeceğimBen ödülü alabildim, 2 kere alma taktiği hâlâ çalışıyor mu
Ödülü aldıkta sonra napcaz sipariş verdiğimiz kişiye mi gösterecezben en son denemiştim işe yaramamıştı yani ödülü vermiyordu 2. kerede ama tekrar deneyeceğim
Mcdonald's'da kasiyerin önündeki qr okuyucu cihaz var ona qr kodunu okutunca hediyeyi kullanabiliyorsun.Ödülü aldıkta sonra napcaz sipariş verdiğimiz kişiye mi gösterecez
Banada yazar mısınızYazdım.
Bir de eski tekniği denesek iyi olur. Bilmeyenler özelden yazabilir. Burger crush sırasında bu konuda olanlar neyi kastettiğimi biliyordur.
10fps sorunu uygulama ile ilgili tam bilmiyorum ama telefonun fps ini 30a indirince düzelmişti arkadaşta veya düşük güç moduda olabilirBanada yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun başlayınca bende 10fps oluyor sizde de öylemi değerli Arkdaşlar
Cihaz 120Hz ise 60Hz moduna çek. 120Hz de süre hızlı azalıp oyun ağır çekime giriyor kazanamıyorsunBanada yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun başlayınca bende 10fps oluyor sizde de öylemi değerli Arkdaşlar
10fps sorunu uygulama ile ilgili tam bilmiyorum ama telefonun fps ini 30a indirince düzelmişti arkadaşta veya düşük güç moduda olabilir
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrCihaz 120Hz ise 60Hz moduna çek. 120Hz de süre hızlı azalıp oyun ağır çekime giriyor kazanamıyorsun
Hocam bugünün hediyesi zatenHala devam ediyor mu
Her gün kazanabiliyor muyuzHocam bugünün hediyesi zaten