Bana da yazabilir misinizÖzelden yazdım
Bende böyle yapıyorum sıradakiler biraz sinirleniyor ama yabcak bişi yokBugün aldım hediyeleri. 15'e yakın kod okuttum
Özelden yazarmısın hocamBugün aldım hediyeleri. 15'e yakın kod okuttum
Bana da yazar mısınÖzelden yazdım
Hocam özelden yazdım. Müsait olunca cevaplayabilirseniz çok iyi olur.Özelden yazdım
hocam be her telefonda olmuyor misal benÇift ödül alma bugu işe yarıyor, bu grubun elinden kurtulamaz McDonald's Bugün ödüller indirimli menüler, bedava yok ama 2 kez oynayıp 2 farklı ödülü seçtim ikisi de MYM'de görünüyor, hediyelerde de olur herhalde
Malum işlemin detaylarını bende öğrenebilir miyim?hocam be her telefonda olmuyor misal ben
aga nasil oluyor özelden yazabilir misinÇift ödül alma bugu işe yarıyor, bu grubun elinden kurtulamaz McDonald's Bugün ödüller indirimli menüler, bedava yok ama 2 kez oynayıp 2 farklı ödülü seçtim ikisi de MYM'de görünüyor, hediyelerde de olur herhalde
O gruba nasıl yapıldığını anlatarak bizleri de dahil edermisiniz hocam.Çift ödül alma bugu işe yarıyor, bu grubun elinden kurtulamaz McDonald's Bugün ödüller indirimli menüler, bedava yok ama 2 kez oynayıp 2 farklı ödülü seçtim ikisi de MYM'de görünüyor, hediyelerde de olur herhalde
aga nasil oluyor özelden yazabilir misin