ben sabah oynadım ödulü bastım hata dedi mym yansımamış bugün oynadın diyoArkadaşlar önce alabilmek için mcdonals uygulamasını indirip bi hesap açmanız gerekiyor ardından ana sayfada Merhaba ve isminizin yazdığı kısmın üst kısmındaki Candy Crusha benzeyen oyuna tıklayın ardından sözleşmeyi kabul edip oyunu oynayın ve 300 puan yapın yaptıktan sonra 2 seçenek çıkıyor üste tebrikler mcchicken menü bedava yazısı var ona basın ve ödülü onaylın ve mym sayfasına girin hafif aşağı kısıma indiğinizde tebrikler bedava mcchicken menü kazandınıza tıklayın ve ardından kulana tıklayın
Not: bu ürünler qr mantığı ile çalışıyor evinize sipariş vermesiniz bunu sadece mcdonals yerlerinde kasanın önündeki qr a okutmanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mobilden açtım konuyu yazım hatası varsa kusura bakmayın
yapamayanlar ekranı 60hz'e alın oluyor
ayarlardan ekran kısmına gel tel samsungsa hareket yumuşaklığı gibi bir ayar olması lazım oradan standart'ı seçnasıl 60 hz yapcam
Hocam hiç qr la almadım da kasada ne diyoz menüyü sipariş verip para yerine qr mı okutuyozBen aldım 2 tane 1 paket yaptırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon başına günde 1 tane yapılıyor denedim
En kısa çözüm telefonu güç tasarrufu moduna almak gördüğüm her telefon güç tasarrufunda 60Hz ye çekiyor kendininasıl 60 hz yapcam
Hayır direkt kod okutucam deHocam hiç qr la almadım da kasada ne diyoz menüyü sipariş verip para yerine qr mı okutuyoz
22 ocağa kadar her gün bedava menü mü dağıtıyorlar. Yoksa herkesin 1 kere mi hakkı oluyor.22 ocak'a kadar hergün oynayabilirsiniz. kazandığınız ödüller 1 hafta snra siliniyor 1 hafta içinde kullanmanız lazım.
Hergun farkli bir şey vericek bazen nugget bazen dondurma bazen kahve22 ocağa kadar her gün bedava menü mü dağıtıyorlar. Yoksa herkesin 1 kere mi hakkı oluyor.