❌İndirim Bitti! 🚨🚨🚨McDonals bedava mc chicken menü 🚨🚨🚨

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
596
Arkadaşlar önce alabilmek için mcdonals uygulamasını indirip bi hesap açmanız gerekiyor ardından ana sayfada Merhaba ve isminizin yazdığı kısmın üst kısmındaki Candy Crusha benzeyen oyuna tıklayın ardından sözleşmeyi kabul edip oyunu oynayın ve 300 puan yapın yaptıktan sonra 2 seçenek çıkıyor üste tebrikler mcchicken menü bedava yazısı var ona basın ve ödülü onaylın ve mym sayfasına girin hafif aşağı kısıma indiğinizde tebrikler bedava mcchicken menü kazandınıza tıklayın ve ardından kulana tıklayın
Not: bu ürünler qr mantığı ile çalışıyor evinize sipariş vermesiniz bunu sadece mcdonals yerlerinde kasanın önündeki qr a okutmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobilden açtım konuyu yazım hatası varsa kusura bakmayın

Ekler

• IMG_1426.png
    IMG_1426.png
    1.6 MB · Hit: 719
  • IMG_1427.png
    IMG_1427.png
    1.1 MB · Hit: 719
  • IMG_1428.png
    IMG_1428.png
    1.2 MB · Hit: 743
Arkadaşlar önce alabilmek için mcdonals uygulamasını indirip bi hesap açmanız gerekiyor ardından ana sayfada Merhaba ve isminizin yazdığı kısmın üst kısmındaki Candy Crusha benzeyen oyuna tıklayın ardından sözleşmeyi kabul edip oyunu oynayın ve 300 puan yapın yaptıktan sonra 2 seçenek çıkıyor üste tebrikler mcchicken menü bedava yazısı var ona basın ve ödülü onaylın ve mym sayfasına girin hafif aşağı kısıma indiğinizde tebrikler bedava mcchicken menü kazandınıza tıklayın ve ardından kulana tıklayın
Not: bu ürünler qr mantığı ile çalışıyor evinize sipariş vermesiniz bunu sadece mcdonals yerlerinde kasanın önündeki qr a okutmanız lazım

Aldim da arka kamera calismiyo nasil alcam

Ben 251 puan yaptım ödülü verdi. Ama ödüle sahip olduğunu hiçbir yerde göremiyorum. Mc Chicken menüm nerrrrrrde abi?

abi kullan derseniz çöpe gider diye biliyorum. oraya gittiğinizde kullan a basacaksınız :) eskiden ufaklıgı alıp tabi her şey ucuzken 5 liraya 2x büyük boy milkshake alırdım hey gidi günler:=)

yapamayanlar ekranı 60hz'e alın oluyor

Evet normalde hediye patates soğan halkası falan verir bugün menü verdi şaşırttı beni de.

Oyunu oynarken telefonu 60Hz modunda kullanın yoksa oyun çok zorlaşıyor kazanamıyorsunuz ek bilgi olarak vereyim.

Hocam bu hafta mı geçerli bugüne özel mi?

Hesap açarken telefon numarası doğrulaması istemiyor yani numara sallayarak hesap açıp sınırsız alabilir miyiz?

Ben aldım 2 tane 1 paket yaptırdım

Hesap açarken telefon numarası doğrulaması istemiyor yani numara sallayarak hesap açıp sınırsız alabilir miyiz?
Telefon başına günde 1 tane yapılıyor denedim

Ekler

• IMG_1429.jpeg
    IMG_1429.jpeg
    1.4 MB · Hit: 343
Geri