❌İndirim Bitti! MCHOSE G3 Ultra (8K - PAW3395) 1.299 TL Trendyol

Benim de elime ulaştı g3 modeli maalesef iadesini yapmalı mı yoksa direkt thh ye mi başvurmalı satıcı stok yok elimizde diye geçiştiriyor.
78 stok var ellerinde yalan söylüyorlar. @dembe hocamı bekliyorum ben THH başvuracağım gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

78 stok var ellerinde yalan söylüyorlar. @dembe hocamı bekliyorum ben THH başvuracağım gibi.
Screenshot_5.webp
Screenshot_1.webp

Siyahtan 78 beyazdan 81 stok var.

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Siyahtan 78 beyazdan 81 stok var.
Sıkıntı o değil zaten tüm sitelerde var satışı uyanıklar trendyolda kaldırmış. Satıcı topu trendyola attı en son onlar listelemiş vs trendyolla konuştum onlar da stok yok trendyol sitesinde diyorlar. Kimse sorumluluk almıyor yani

Sıkıntı o değil zaten tüm sitelerde var satışı uyanıklar trendyolda kaldırmış. Satıcı topu trendyola attı en son onlar listelemiş vs trendyolla konuştum onlar da stok yok trendyol sitesinde diyorlar. Kimse sorumluluk almıyor yani
Muadili urun ile degistirsinler o zaman

Alıcıyı yakın bir yere konumlandırmayı deneyin. Takılmalar gidecektir diye tahmin ediyorum. Hali hazırda bir usb uzatma kablosu ya da usb hub varsa mouse'un usb dongle'ını mouse'a 20-30cm aralığında bir yere konumlandırıp öyle kullanmayı deneyin.
Kasanın önünde zaten alıcı, arasında bir metreden az mesafe vardır ama sıkıntı oluyor. Çekim ile ilgili bir sorun değil sanırım, açılışta sıkıntı ama söküp takmadan düzelmiyor o kötü.

Hakem heyetine başvurumu yaptım. Ekine fatura, kargodan gelen ürünün fotoğrafları, Trendyol Ürün Sayfası, Siparişlerim Sayfası, Gaming.gen.tr'de ürünün olduğu dair ekran görüntüsünü de PDF yapıp ekledim. PDF'yi https://www.ilovepdf.com/ sitesi aracılığıyla oluşturdum.

Metin şu şekilde.

Trendyol sitesin üzerinden satıcı olarak Betaplus gözüken şikayete konu firmadan 28.10.2025 tarihinde "MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6)" isimli ürünü satın aldım. Ürünü satın aldıktan sonra Siparişlerim sayfasında da "MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6)" olarak yazılıydı. Sonrasında ürün tarafıma teslim edildiğinde fotoğraflarını da sunduğum aynı markanın daha alt modeli olan "MCHOSE G3 Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-15)" ismindeki ürün 30.10.2025 tarihinde tarafıma teslim edildi. İlgili firmayı telefon ile aynı gün aradığımda siparişimi Trendyol'dan verdiğim için Trendyol ile iletişime geçmem istendi. Trendyol ile iletişime geçtiğimde yapabilecekleri bir durum olmadığını, ürünü iade edersem para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben ısrarla sipariş verdiğim ürünün gönderilmesini istedim ama yardımcı olamayacaklarını belirttiler.

Ekli fatura da incelendiğinde sipariş verdiğim ürün yerine, alt model ürünün fatura edildiği görülecektir. Buna ilişkin sipariş sayfamın ve ürün sayfamın ekran görüntüsünü sunuyorum.

Ürün firmanın kendi sitesi olan www.gaming.gen.tr isimli sitede stokta olmasına rağmen, Trendyol'da stoktan kaldırılmıştır. Mouse ihtiyacım olması sebebiyle gönderilen ürünü kullanmak durumundayım.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun uyarınca, tarafıma doğru ürünün gönderilmesini veya satın almış olduğum MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6) ürününün emsali, seçeceğim ve kabul edeceğim ürünün gönderilmesini saygılarımla talep ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri