Hangi klavyeyi almalıyım, çok kararsızım
O benim bütçeyi biraz aşıyo yoksa zaten wraith bir klavye almayı düşüwraith w60 bu iki attığın modelde çok iyi hatta belki çok çok çok az teknik açıdan daha iyi ama kalite olarak ve tasarım olarak bi bakın bence w60'a çünkü oda çok iyi özeliklere sahip ve yazılımı çok iyi bunları alsan yazılımdan ne yapacağını bilmeyeceksin hiç bir anlamı kalmıyor inan bu kadar ince detaylara takılma çok iyi klavye aldım internet kafede hala garip şekilde daha iyi oynuyorum
Aradaki farklar neler acaba? Manyetik switch daha iyi değilmi(boyut çok önemli değil)mchose g75 pro kardom net yani düşündüğüne değmez
oyun için alacaksan ace68, gündelik kullanım için kullancaksan g75 pro al yazım ses profili olarak mekanik klavye daha önde oyun performansı olarak manyetik daha öndeO benim bütçeyi biraz aşıyo yoksa zaten wraith bir klavye almayı düşü
Aradaki farklar neler acaba? Manyetik switch daha iyi değilmi(boyut çok önemli değil)
kardom daha fazla amaçlı gibi düşün g75 pro yu menyaetik olunca daha oyuncu işi kardo seri yazı yazmada falan sıkıntı yaşarsın alışana kadar sana kalmış ben almam şahsenAradaki farklar neler acaba? Manyetik switch daha iyi değilmi(boyut çok önemli değil)
Mchose'nin yazilimi w60'dan daha iyi. Hem w60'in teknik özellikleri belli değil.wraith w60 bu iki attığın modelde çok iyi hatta belki çok çok çok az teknik açıdan daha iyi ama kalite olarak ve tasarım olarak bi bakın bence w60'a çünkü oda çok iyi özeliklere sahip ve yazılımı çok iyi bunları alsan yazılımdan ne yapacağını bilmeyeceksin hiç bir anlamı kalmıyor inan bu kadar ince detaylara takılma çok iyi klavye aldım internet kafede hala garip şekilde daha iyi oynuyorum