Mchose klavye alınır mı

__xXx__

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
Arkadaşlar merhaba mchose a5 ultra mouse siparişi vereceğim yanına klavye de lazım aşağıdaki linkteki ürünü kullanan var mı? Bu klavye alınır mı yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe linkteki klavye seviyelerinde. Bir de linkteki site güvenilir midir?

Bence klavye çok kişisel bir durum ya. Ben kendimden örnek vereyim böylesine bitişik bir klavye asla kullanamam. Entera basarken başka yere basarım falan :D Beyaz almam vs. Ama fiyatına göre özellikleri iyiymiş. Gerisi size kalmış :)

Bence klavye çok kişisel bir durum ya. Ben kendimden örnek vereyim böylesine bitişik bir klavye asla kullanamam. Entera basarken başka yere basarım falan :D Beyaz almam vs. Ama fiyatına göre özellikleri iyiymiş. Gerisi size kalmış :)
bitişik nasıl oluyor?

Alınır.
Ön yargılı yaklaşıyorsunuz, alışılması max 1 hafta. Renk desen zibil tane seçenek var :)

Arkadaşlar merhaba mchose a5 ultra mouse siparişi vereceğim yanına klavye de lazım aşağıdaki linkteki ürünü kullanan var mı? Bu klavye alınır mı yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe linkteki klavye seviyelerinde. Bir de linkteki site güvenilir midir?

Site güvenilir. Mchose çok öneriliyor klavyelerde. Jet75 özellikle bir ara favoriydi. Kendi tecrübem yok ama popüler bir üründü. Özellikleri de iyi. Alınır bence. Tasarım ve boyut kişisel olarak sizin tercihiniz tabi ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,138
Üyeler
185,842
Son üye
Caprivan
Geri