MCHOSE V9 Pro Vs MCHOSE X9

Son olarak kaliteli hissettiriyormu. Ve mikrofonu nasıl?
Evet kaliteli hissettiriyor. 3000 TL gibi bir fiyatı hakkettiğini düşünüyorum. 4000-5000 biraz uçuk olur. o durumda farklı markalar daha iyi olacaktır. 3000 tl ye bence alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi. mikrofon kalitesi güzel. tabikide ayrı olarak satılan 3000-4000 tl lik mikrofonlar kadar kalitesi yok fakat sesi karşıya net iletiyor ve yazılımda gürültü engellemesi güzel çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx cloud 2 wireless hakkında düşünceniz var mıdır peki
kullanmadım, ama kullanan arkadaşlarım hyperx clouddan memnundular. hyperx kaliteli markadır üzeceğini sanmıyorum. biraz daha araştırın sizin için daha iyi olacaktır.

Evet kaliteli hissettiriyor. 3000 TL gibi bir fiyatı hakkettiğini düşünüyorum. 4000-5000 biraz uçuk olur. o durumda farklı markalar daha iyi olacaktır. 3000 tl ye bence alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi. mikrofon kalitesi güzel. tabikide ayrı olarak satılan 3000-4000 tl lik mikrofonlar kadar kalitesi yok fakat sesi karşıya net iletiyor ve yazılımda gürültü engellemesi güzel çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanmadım, ama kullanan arkadaşlarım hyperx clouddan memnundular. hyperx kaliteli markadır üzeceğini sanmıyorum. biraz daha araştırın sizin için daha iyi olacaktır.
Kanka şimdi ben internette oyun yayını da yapıyorum ayriyeten mikrofon mu almak lazım o zaman bu uygun olan julaklıgı alırsak

Kanka şimdi ben internette oyun yayını da yapıyorum ayriyeten mikrofon mu almak lazım o zaman bu uygun olan julaklıgı alırsak
hocam eğer bütçeniz yüksek ise her şekilde ayrı olarak mikrofon almak daha iyi olacaktır. çünkü bu tarz mikrofonlu kulaklıklar ikisinide dengede tutarak f/p ürünler yapıyolar. asla ayrı olarak satın aldığınız 2000-3000 tl lik mikrofonlardan daha iyi olmazlar. ayrı mikrofonlar sadece mikrofon kalitesine uğraşır çünkü.

eğer bütçeniz kısıtlı olduğundan ikisini birden istiyosanız ben mchose v9 pronun mikrofon kalitesinden memnunum kesinlikle kötü değil. yinede farklı markların kulaklıklarına bakıp mikrofon testlerini incelemeniz daha iyi olacaktır.

hocam eğer bütçeniz yüksek ise her şekilde ayrı olarak mikrofon almak daha iyi olacaktır. çünkü bu tarz mikrofonlu kulaklıklar ikisinide dengede tutarak f/p ürünler yapıyolar. asla ayrı olarak satın aldığınız 2000-3000 tl lik mikrofonlardan daha iyi olmazlar. ayrı mikrofonlar sadece mikrofon kalitesine uğraşır çünkü.

eğer bütçeniz kısıtlı olduğundan ikisini birden istiyosanız ben mchose v9 pronun mikrofon kalitesinden memnunum kesinlikle kötü değil. yinede farklı markların kulaklıklarına bakıp mikrofon testlerini incelemeniz daha iyi olacaktır.
çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın

çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın
bişi değil hocam. eğer hala aklınızda kalan soru varsa elimden geldiğinde cevaplamaya çalışırım. iyi forumlar

pahalı bir markadan bu kulaklıklara geçen var mı? corsair void yerine bataryası uzun giden bir kulaklık almayı düşünüyorum ama ses kalitesinde düşüş olmasını istemiyorum. corsairin sesinden çok memnunum.

aktif olarak v9 pro kulaklık kullanıyorum. sorunuz varsa yanıtlarım. x9 hakkında pek bilgim yok.
ama özetlemem gerekirse v9 prodan genel anlamda memnunum. rahat bir yapısı var. şarjı baya uzun gidiyor. ses kaliteside 1-2 ayardan sonra netleşti ve güzel oldu. 24 bit 48000hz de ses ayarında gözüküyor. tek beğenmediğim yönü yazılımı oldu. internetsiz girişe izin vermiyo birde birazcık karışık.
Mer
Direk alıp kullanırsanız ses kalitesinin iyi olduğunu söyleyemicem. uygulamasına girip biraz equalizer ve 1-2 ekstra ayar değiştirince ses çok net ve iyi geliyor. çok kullanılmadığı için hazır ayar bulabilirseniz temiz ses veren onu yapın. uygulamasında Cloud hazır ayarlar onlarıda indirip deneyebilirsiniz. malzeme kaliteli olarak dandik hissettirmediği kesin. baya esnek ve pedlerde yumuşak. eskiden havit marka kulaklık kullanıyodum bi süre sonra terliyodu kulaklarım bunda şuana kadar öle bi olay yaşamadım. kafanızın boyutuna göre ayar falanda yapabiliyosunuz ergonomik kulaklık.
Merhaba ürünü bugün aldım daha gelmedi fakat aldığım gibi şikayetçi olanları görmeye başladım cızırtı falan yapıyor diyorlar doğrumudur

Mer

Merhaba ürünü bugün aldım daha gelmedi fakat aldığım gibi şikayetçi olanları görmeye başladım cızırtı falan yapıyor diyorlar doğrumudur
Selamlar biraz geç ve garip saatte yazmaktayım. ürünü bi süredir kullanıyorum ve herhangi bir cızırtı vs gibi problemle karşılaşmadım. ürünü aldığınız gibi direk kullanırsanız biraz gariplik hissedeceksiniz çünkü fabrikasyon çıkışı equalizer ve diğer ayarlar düzgün yapılmamış. uygulamasından bu tarz şeyleri ayarlayarak kendinizin isteğine ve ses netliğine göre ayarlama yapabiliyosunuz. şikayet ben şu ana kadar mchose kulaklıklarda pek görmedim. ucuz bütçedekilerden bahsediyorsanız olabilir. mchose genelde orta segmentte başarılı ürün çıkartmaktadır.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri