İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

tt mobil gir bana özel kısım var orda en altta bi dünya fırsat yeri var o bölümde bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm yazılımın linki var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide çok çince yazı var yapmam gereken bi ayar var mı ben direkt taktım dongleyi çalıştırdım
Buradan indirebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
1762962367569.webp

şurda neyi açayım

Benimkide geldi. Cloud 3 ten geçdiğimde değdi bence hem rahatlık hem müzik konusunda baya fark etti

Şimdi dikkatimi çekti adamların kendi sitesindeki en pahalı kulaklık x9 trde en ucuz x9 nası bi fiyatlandırma bu :l
Mchose

Arkadaşlar, kulaklığın kutusunun içinden iki tane fotoğrafını attığım şey çıktı. Çeviride “koku” falan gibi bir şey yazıyor. Şimdi kulaklığın kutusunu kaldıracağım; bunları ne yapayım? Kutunun içinde dursun mu, çöpe mi atayım? Durmasında bir sorun yoksa atmayacağım.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 19.16.19_adecbc66.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 19.16.19_adecbc66.webp
    83.5 KB · Hit: 44
Çince konuşan ablayı İngilizce yapmak isterseniz buradan yapabilirsiniz. X9da da çalışıyor.

Arkadaşlar, kulaklığın kutusunun içinden iki tane fotoğrafını attığım şey çıktı. Çeviride “koku” falan gibi bir şey yazıyor. Şimdi kulaklığın kutusunu kaldıracağım; bunları ne yapayım? Kutunun içinde dursun mu, çöpe mi atayım? Durmasında bir sorun yoksa atmayacağım.
çöpe atabilirsin o nemlenmesin diye koyuluyor öyle bir şeydi yani gereksiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,534
Üyeler
185,279
Son üye
ItsOverHere
Geri