rose klavye yakışır sana o zamanValla benim mouse rengi de rosa kulaklık da Rosa rengi kargoya da verildi cumartesine gelir umarım baya heyecanlandım![]()
Amacım o yönde güzel renk benim baya hoşuma gidiyorose klavye yakışır sana o zaman
bence de güzel renk ama x9u siyah aldıktan sonra klavye mouse de siyah olsun istiyor insanAmacım o yönde güzel renk benim baya hoşuma gidiyo
O sorun genelde usb girişinden vs kaynaklanıyor, void elite kullanırken b450 anakartımda bu sorun oluyordu b650ye geçtikten sonra aynı kulaklıkta hiç patlama cızırtı yaşamadım.Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
portunu değiştireyim bakalımKonuya kullandığım eq ayarlarını, voice promptu ingilizce yapmak için gereken dosyaları ekledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sorun genelde usb girişinden vs kaynaklanıyor, void elite kullanırken b450 anakartımda bu sorun oluyordu b650ye geçtikten sonra aynı kulaklıkta hiç patlama cızırtı yaşamadım.
Evet var uygulama ayarları önbelleğe kaydediyor. Ayarlarını pcden yapıp kullanabilirsin ps4te.İyi akşamlar biraz konunun ortasından dalıyorum kusura bakmayın.Ürünü PlayStation 4 üzerinde kullanmak için almak istiyorum ancak yazılımı kullanabilmemin bir yolu var mı?
Bu model şuan bedavanın bedavası pek rakibi yok.Ayrıca fifine h9 mu bu model mi daha iyi genel olarak?
Mikrofon ve eq ayarlarınızı paylaşabilir misiniz rica etsem bende de 3s modeli varharbi ya cloud 3 var bende foto atıyorlar bu konuya giriyorum canım çekiyor
Vakit ayırıpta cevap verdiğiniz için teşekkür.Evet var uygulama ayarları önbelleğe kaydediyor. Ayarlarını pcden yapıp kullanabilirsin ps4te.
Bu model şuan bedavanın bedavası pek rakibi yok.