İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Valla benim mouse rengi de rosa kulaklık da Rosa rengi kargoya da verildi cumartesine gelir umarım baya heyecanlandım:)
Siz baya bi slayyyyyyyyyyyylemissiniz 💅💅💅 Hayırlı olsun şimdiden

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
@freygasm hocam sizin bir bilginiz vs var mı bu konuda.
Böyle çıt çıt ediyor

Konuya kullandığım eq ayarlarını, voice promptu ingilizce yapmak için gereken dosyaları ekledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama kulaklıkta bir sorun keşfettim, bazen ses patlayabiliyor böyle mesela sesi arttırıp azalttığımda veya video izlerken vs, dün arkadaslarla dc konusurkende olmustu. İade etsem muhtemelen yenisinide alamam.
O sorun genelde usb girişinden vs kaynaklanıyor, void elite kullanırken b450 anakartımda bu sorun oluyordu b650ye geçtikten sonra aynı kulaklıkta hiç patlama cızırtı yaşamadım.

Konuya kullandığım eq ayarlarını, voice promptu ingilizce yapmak için gereken dosyaları ekledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sorun genelde usb girişinden vs kaynaklanıyor, void elite kullanırken b450 anakartımda bu sorun oluyordu b650ye geçtikten sonra aynı kulaklıkta hiç patlama cızırtı yaşamadım.
portunu değiştireyim bakalım

İyi akşamlar biraz konunun ortasından dalıyorum kusura bakmayın.Ürünü PlayStation 4 üzerinde kullanmak için almak istiyorum ancak yazılımı kullanabilmemin bir yolu var mı?

İyi akşamlar biraz konunun ortasından dalıyorum kusura bakmayın.Ürünü PlayStation 4 üzerinde kullanmak için almak istiyorum ancak yazılımı kullanabilmemin bir yolu var mı?
Evet var uygulama ayarları önbelleğe kaydediyor. Ayarlarını pcden yapıp kullanabilirsin ps4te.
Ayrıca fifine h9 mu bu model mi daha iyi genel olarak?
Bu model şuan bedavanın bedavası pek rakibi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,022
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri