onurorkn2
80+
saat kacta bellimi nerden duyuruyorbu cumartesi.
saat kacta bellimi nerden duyuruyorbu cumartesi.
link?6800TL ye var gamegarajda
çift fanın havası var knk ben olsam tek fanlı almayıp f5leyerek cift fan kaparım evga vs duserse misssGtx 1650 ekran kartında çift fan mı arıyorsun Aynen kardeşim kart 100 derecelerde çalışıyor ya çift fan şart
link?
9 k 1650 superli pc var itopyada kalan paraylada monitor al daha ii niye tek tek toplayip fiyatina bakiyorsunSistemi akakçeden topladım 11k yaptı :d
Yapmıyorlar maalesef.Anında aldım fakat SSDyi değiştirip HDDyi ekleyemedim sonradan değişiklik yaparlar mı?
Sıcak çalışıcak demedim zaten 1650 serin çalışan bir kart ama tek fanlı kartın piyasası belli çift fanlı kartın piyasası belli satarken o çift fan çok daha fazla ücrete satılır 100 eve gidelim pc li olan kim tek fan kullanıyor veya kullanmak ister ucuz denk gelmediği süreceGtx 1650 ekran kartında çift fan mı arıyorsun Aynen kardeşim kart 100 derecelerde çalışıyor ya çift fan şart
Dostum videoyu izlemeden buralara mı geliyorsun sen ? F5 yapmanın faydası nedir ? Stok zaten WEB için 100 tane oda bu ekran kartı ile.çift fanın havası var knk ben olsam tek fanlı almayıp f5leyerek cift fan kaparım evga vs duserse misss
yani diyorum ki 11k'lık sistem 6999tl çok iyi fiyat. Alan her türlü karda.9 k 1650 superli pc var itopyada kalan paraylada monitor al daha ii niye tek tek toplayip fiyatina bakiyorsun