- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Yerin kulağı varo ne ya, tapulu zimmetli malın mı olacak? Nereden bilecekler satıp satmadığı mı?
Yerin kulağı varo ne ya, tapulu zimmetli malın mı olacak? Nereden bilecekler satıp satmadığı mı?
5000 mesaj kasan adam perma ban yer bro zor iş değil perma ban yemesi birdaha forumun etkinliklerinden yararlanamaz. Bu da demek oluyor ki bir sistem için bir sürü nimetten vazgeçmek demekkral adam aldı sattı ne yapacaksın geri ver mi diyeceksin adama
güzel söylüyorsun da kardeşim adam toplar arkadaşlarını akrabalarını 10-15 kişi ayrı kredi kartlarından geçerler yani burası Türkiye her türlü dolandırıcılık mevcut burdaStok açma durumu yok dostum bilgileri alınacak o bilgiler sayesinde sistemi alıcaklar kimse kimsenin yerine alamayacak.
Rog Heliossenin kasa ne
Dostum öyle toplama falan yok burdan isimler gidicek kimin alıp almayacağına dair adam kimlikle gidip alıcak örnek veriyorum ben alıcaksam kimliği vericem dicekler ki bu sahış alıcak bu sistemi diye. Sen ne zannediyorsun ki sistemi web üzerinden satışamı çıkartıcaklar sanıyorsungüzel söylüyorsun da kardeşim adam toplar arkadaşlarını akrabalarını 10-15 kişi ayrı kredi kartlarından geçerler yani burası Türkiye her türlü dolandırıcılık mevcut burda
ben sistem paylaşıldığı saniyede tıkladım bitmişti kral kim aldı bu sistemleri çok merak ediyorumBiliyorum reis keşke bizede gelse alamadım sistem çıkaçağı gün boyu telefon başında bekledim ama yine alamadım
reaksiiyoonnnnFikrime katılın ya da katılmayın yorum yapan herkese düşünceleri için teşekkür ederim.
@✓Arda @M-Q^GÖKTÜRK @Araba @anonym0us @BenRoboTdeğilİm @Kaneki Ken @Mert Özkaya @OguzXtrime @stereohearts @joker♤ @Resul aklan @Enes_dmr @lucatoni47 @Hudzell @Ckribrahim @The Last Dragonborn @Erimtan @batu61 @-Akın Taşkan-
fikriniz güzel ama hocam bir kereliğine bizim gibi forumda saatlerini hatta günlerini vermiş üyelere kıyak geçilmeliydiFikrime katılın ya da katılmayın yorum yapan herkese düşünceleri için teşekkür ederim.
@✓Arda @M-Q^GÖKTÜRK @Araba @anonym0us @BenRoboTdeğilİm @Kaneki Ken @Mert Özkaya @OguzXtrime @stereohearts @joker♤ @Resul aklan @Enes_dmr @lucatoni47 @Hudzell @Ckribrahim @The Last Dragonborn @Erimtan @batu61 @-Akın Taşkan-
Aynısı ama 6K mesaj var.Aynısı. Canlı derslerde derste sıkılıp geziyordum forumda.
sizde haklısınız, aslında amacım sadece bir yıl üzerine de bir güzellik yapılsın istemekti. kimbilir belki ileride o da olur. tekrar iyi forumlar dilerim.fikriniz güzel ama hocam bir kereliğine bizim gibi forumda saatlerini hatta günlerini vermiş üyelere kıyak geçilmeliydi