3500 olursa berbat sistem der geçerimSistem parçaları hakkında daha açıklama olmadı ama fp bir sistem olacağı için r5 3500 ve mudaili işlemciler kullanılacaktır
Evet katılıyorum benim limitim 11k idi daha üstü olacağı kesin.bence 12699 gibi bir fiyata çıkacak ama hala fiyatı fazla gibi
2.el piyasası çok uçuk monitörlü hazır sistem yanında oyuncu sandalyesu versem iyi paraya gider gibiAl sat yapmayı düşünüyorum mantıklı olur mu karım ne olur acaba
Bencedeben 1660 yada 2060 düşünüyorum
Bence 1650 ya da rtx 2060 olabilir2060 ve üstü bir kart olma ihtimali nedir arkadaşlar? yani 1660 civarı olmuyor mu genelde md sistemler, ya da ne bileyim rx 6600 falan olabilir mi kart, bana encoder lazım o yüzden amd kart benim gibilere pek yaramıyor, onu merak ettim
monitörü almasam olmuyor muBiraz daha para eklemen lazım gibi çünkü 144 hz mönitorlü ve 1660 kartlı çıkacağı düşünülen bir sistemde 7k zor biraz
Öyle bir seçenek şu an çıkan md sistemlerde olmadı ama belki işk stoklar mönitörlü son stoklar mönitorsuz satılabilir ama düşük bir ihtimalmonitörü almasam olmuyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece kasa lazım 7 binden fazla olursa https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ bunu alacağım
pekki sence attığım sistem alınabilir mi bu fiyata en iyisi bu dedilerÖyle bir seçenek şu an çıkan md sistemlerde olmadı ama belki işk stoklar mönitörlü son stoklar mönitorsuz satılabilir ama düşük bir ihtimal