MD li sistemler hep uygun olanlar oluyor dolar yüksekken ben gelmez ama keşke gelsezannetmiyorum 3060 olacaktır
MD li sistemler hep uygun olanlar oluyor dolar yüksekken ben gelmez ama keşke gelsezannetmiyorum 3060 olacaktır
bu aralar forumda çok fazla yüksek fiyatlı sistem alacaklar var bence iyi bir sistem gelecek belki rx serisi olur ama 1xxx serisi olmaz bence3060 olmaz bence md1 sistem rx 580 md2 1650s md3 1660 falan olur
ben 1660 yada 2060 düşünüyorum3060 olmaz bence md1 sistem rx 580 md2 1650s md3 1660 falan olur
Hocam fiyat olarak ne bekliyorsunuz md-3e1660 lı çıkar dir düşünüyorum bügünkü pc hocasının 3060lı sistemi 11k dan fazla olursa md3 e yönelicem
Aynı şekil peder köye gitti ve yarın çıkıyor fakat herkes 1 ocak bekliyorduFırsatların sürekli elimden su misali kayıp gittiği bir yaşama sahibim.
büyük ihtimal ile öyle yapacak insan kaynıyoryarın akşam forum bitki örtüsü : sistemi alıp daha üst fiyata satanlara hakkımı helal etmiyorum
pc hocasında 3060 ne kadar1660 lı çıkar dir düşünüyorum bügünkü pc hocasının 3060lı sistemi 11k dan fazla olursa md3 e yönelicem
o hiç şaşmıyor zaten birileri alıp 2-3 k ekleyip satıyor yada satmaya çalışıyoryarın akşam forum bitki örtüsü : sistemi alıp daha üst fiyata satanlara hakkımı helal etmiyorum
en iyisini yapıyorlar bunun adı ticareto hiç şaşmıyor zaten birileri alıp 2-3 k ekleyip satıyor yada satmaya çalışıyor
% hesabı yaptım en ucuz 12k ya büyük ihtimal 13k ya satılacak.Şimdi bir açıklama daha ya aptı 1650 10k dan satılıyorken 3060lısistm beklemeyin die muhtemel 12 k üstü bir fiyat
Benimde aynı şekil ama hals 12k ya bilr alasım geliyor neden bilmiyorumBugün pch sistemi almak istiyordum mod beyin açıklamaları içimi kararttı. Umarım Md3 1660ti veya üzerine sahiptir.
12 k ya alsam zarar edermiyim acabaBenimde aynı şekil ama hals 12k ya bilr alasım geliyor neden bilmiyorum
bence 12699 gibi bir fiyata çıkacak ama hala fiyatı fazla gibiBugün pch sistemi almak istiyordum mod beyin açıklamaları içimi kararttı. Umarım Md3 1660ti veya üzerine sahiptir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
% hesabı yaptım en ucuz 12k ya büyük ihtimal 13k ya satılacak.