Meclis İmralı Adasına Gidiyor !

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,492
Evet yanlış duymadınız;
Bahçeli'nin çıkışının ardından TBMM Çözüm süreci komisyonu bugün yaptığı toplantıda oy çokluğu ile terör örgütü pkk elebaşı Abdullah Öcalan'ın ayağına görüşmek için imralı adasına gitme kararı aldı !
Cumhuriyet Halk Partisi oylamaya katılmadı ve komisyona vekil göndermeyeceklerini belirterek toplantıyı terk etti.

Oylamada : 32 Evet , 2 Hayır , 3 Çekimser oyu verildi.

Karara ''evet gidilsin'' oyu veren partiler 👇
  • AKP
  • MHP
  • DEM
  • EMEP
  • TİP
Karara ''hayır gidilmesin'' oyu veren partiler👇
  • CHP (Oylamaya katılmadı ve vekil göndermeyeceğini açıkladı)
  • Hüda Par
  • Demokrat Parti
  • DSP
Karara ''Çekimser'' oyu kullanan partiler👇
  • Yeni Yol Grubu
Oylamaya Katılmayan Partiler👇
  • CHP
  • Yeniden Refah Partisi
  • Yeni Yol Grubu (Mehmet Emin Ekmen)
Komisyonda bulunmayan ve kararı desteklemeyen partiler👇
  • İyi Parti
  • ZP (Mecliste Grubu yok)
  • Türkiye Komünist Partisi

1763735376965.webp
1763735900994.webp

1763735941086.webp

Son düzenleme:
Susmakta onaylamaktır. Çok sevidğiniz chp neden HAYIR diyemedi acaba komik olan şey sırf buda değil hüda par dahi hayır diyor chp diyemiyor

Susmakta onaylamaktır. Çok sevidğiniz chp neden HAYIR diyemedi acaba komik olan şey sırf buda değil hüda par dahi hayır diyor chp diyemiyor
Toplantıyı terk ettiler ve vekil göndermeyeceğiz kararı desteklemiyoruz diye basın açıklaması yaptılar. Daha ne olmasını bekliyordun anlamadım :kekw:

Toplantıyı terk ettiler ve vekil göndermeyeceğiz kararı desteklemiyoruz diye basın açıklaması yaptılar. Daha ne olmasını bekliyordun anlamadım :kekw:
Mecliste neden hayır demediler işte onu anlamadım. Toplantıyı terketmekle falan yürümezki bu iş. Resmi olarak destekledide denemez desteklemedide denemez

kim imralıya gidecek varsa terörist haindir bu ihanet korsan komisyonu onaylayanda haindir teröristlerle müzakere edenler varsa vatan hainidir.

Mecliste neden hayır demediler işte onu anlamadım. Toplantıyı terketmekle falan yürümezki bu iş. Resmi olarak destekledide denemez desteklemedide denemez
Bence burada konu chp olmamalı ne dersin :kekw:

Dediğin doğru tabiiki eleştirilmesi gereken şey malum parti ve yandaşlarıdır. Ancak chpnin neden böyle bir şey yaptığına anlam veremiyorum
Evet dese resmi olarak AKP MHP DEM ittifakı kararının noterliğini yapmış olurlardı ve olaylar tam tersine dönünce ihale onların başına kalırdı.
Mantıklı olanı yaparak hem toplumdan tepki almamak için kendilerini geri çektiler ve ihalenin onlara kalmaması için kendilerini korumaya aldılar.

Biatçı tanıdıklarım var. Bunun konusu açılırsa ya ortamı terk ediyorlar ya da seneye olacak fındığın hesabını yapıyorlar. Standart verdikleri cevap "Dövletin bi bildüü vardır". Az çok utanma duyguları olduğu için tek sıkıntıları, ailelerinden bile öne koydukları AKP sevdası yüzünden akraba ve arkadaş ortamında düştükleri durum.

Biatçı tanıdıklarım var. Bunun konusu açılırsa ya ortamı terk ediyorlar ya da seneye olacak fındığın hesabını yapıyorlar. Standart verdikleri cevap "Dövletin bi bildüü vardır". Az çok utanma duyguları olduğu için tek sıkıntıları, ailelerinden bile öne koydukları AKP sevdası yüzünden akraba ve arkadaş ortamında düştükleri durum.
Yani şunlar yaşanırken bu olanlara destek veren varsa ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Ben olsam yerin dibine girerim, kıpkırmızı olur utancımdan kafamı kuma gömerim.
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir Türk genci olarak bu yaşananları savunmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bazılarının aksine benim kırmızı çizgilerim var, parti farketmeksizin kim benim kırmızı çizgimin üstünde tepiniyorsa tek kalemde silerim.

Evet yanlış duymadınız;
Bahçeli'nin çıkışının ardından TBMM Çözüm süreci komisyonu bugün yaptığı toplantıda oy çokluğu ile terör örgütü pkk elebaşı Abdullah Öcalan'ın ayağına görüşmek için imralı adasına gitme kararı aldı !
Cumhuriyet Halk Partisi oylamaya katılmadı ve komisyona vekil göndermeyeceklerini belirterek toplantıyı terk etti.

Oylamada : 32 Evet , 2 Hayır , 3 Çekimser oyu verildi.

Karara ''evet gidilsin'' oyu veren partiler 👇
  • AKP
  • MHP
  • DEM
  • EMEP
  • TİP
Karara ''hayır gidilmesin'' oyu veren partiler👇
  • CHP (Oylamaya katılmadı ve vekil göndermeyeceğini açıkladı)
  • Hüda Par
  • Demokrat Parti
  • DSP
Karara ''Çekimser'' oyu kullanan partiler👇
  • Yeni Yol Grubu
Oylamaya Katılmayan Partiler👇
  • CHP
  • Yeniden Refah Partisi
  • Yeni Yol Grubu (Mehmet Emin Ekmen)
Komisyonda bulunmayan ve kararı desteklemeyen partiler👇
  • İyi Parti
  • ZP (Mecliste Grubu yok)
  • Türkiye Komünist Partisi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aralarında benim kuzen de var o da katılmamış oylamaya

Yani şunlar yaşanırken bu olanlara destek veren varsa ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Ben olsam yerin dibine girerim, kıpkırmızı olur utancımdan kafamı kuma gömerim.
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir Türk genci olarak bu yaşananları savunmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bazılarının aksine benim kırmızı çizgilerim var, parti farketmeksizin kim benim kırmızı çizgimin üstünde tepiniyorsa tek kalemde silerim.

Şöyle düşünün, evlat ne kadar kötü olursa olsun anne yine dünyayı umursamadan sahip çıkar ya. Aynı o hesap. Sorunlu aile yapıları yüzünden aidiyet duygusunu ailelerine karşı değil, AKP'ye karşı hissediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye
0din
Geri