Neler Yeni

Mediamarkt alışveriş sorunu

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Selamlar media marketten bir ürün almaya çalışıyorum 4 farklı kart ile ve değişik hesaplarla ödeme yapmayı denedim ancak her seferinde Ödeme reddedildi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. şeklinde bir hata alıyorum hem banka ile hem de media marketin müşteri temsilcisi ve mağazası ile görüştüm ancak çözüm bulunamadı böyle bir sorun ile karşılaşan var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
başka bir yerde kullanabiliyor musun kartlarını çok ilginç bi durum

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka bir yerde kullanabiliyor musun kartlarını çok ilginç bi durum
Evet her yerde kullandığım kartlar media markette çalışmıyor ben de şaşırdım. Tuhaf

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
isim
Evet her yerde kullandığım kartlar media markette çalışmıyor ben de şaşırdım. Tuhaf
kartın limitinden dolayı bir sorun yaşıyor olabilir misin? gerçi bankayla konuşmuşsun ama yinede bi soriyim dedim normal bir durum değil çünkü daha önce media markttan alışverişte yaptım aslında hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartın limitinden dolayı bir sorun yaşıyor olabilir misin? gerçi bankayla konuşmuşsun ama yinede bi soriyim dedim normal bir durum değil çünkü daha önce media markttan alışverişte yaptım aslında hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
Hayır kart limitinde de sorun yok ben de daha önce mediamarketten defalarca alışveriş yaptım ancak başıma ilk defa geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,102
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley
Top Bottom