Yardım MediaMarkt Hakem Heyeti Kararı

Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar.
Öncelikle özet geçmek istiyorum;
Lenovo marka laptop cihazımı garantiye yolladım. Anakart değişimi yaptıklarını söylediler. Cihazı aldığımda MediaMarkt tan çıkmadan test yapmak istedim ancak cihaz açılır açılmaz mavi ekran veriyordu. Tekrar aynı gün garantiye yolladım. Bu kez 40 gün olmasına rağmen cihazımı teslim alamadım. THH ye başvurumu yaptım. Karara göre MediaMarkt cihazımın sıfırını verecekti. Onun için de 20 iş günü beklettiler. Bugün mesaj geldi ürünü teslim alabilirsiniz diye. Teyit etmek için aradığımda fatura tutarını iade ettiklerini belirttiler. Fatura tutarım 10300TL bilgisayar özelliklerim ise Ryzen 7 4800h, 1650ti, 16gb ram. Marka model olarak da Lenovo Ideapad Gaming 3. Şimdi teklif ettikleri tutarla ben önceki bilgisayarımın emsalini bile alamıyorum. Ne yapmam lazım daha önce THH ile işlem yapmış olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ? İcra takibi başlatırsam işime yarar mı yoksa süreç bir daha uzar mı

saçmalığa bak thh kararı sıfırını vermekse nasıl kafalarına göre iade yapıyolar?

20 iş günü geçtiği için tedarik yapamadık ayağına fiyat iadesi yapmışlar anladığım kadarıyla böyle bir hakları var mı bilmiyorum ama davalık durum sanırım

saçmalığa bak thh kararı sıfırını vermekse nasıl kafalarına göre iade yapıyolar?
uzar fakat peşini bırakma dava aç misliyle alırsın.
20 iş günü geçtiği için tedarik yapamadık ayağına fiyat iadesi yapmışlar anladığım kadarıyla böyle bir hakları var mı bilmiyorum ama davalık durum sanırım
uzamasından yana bir sorunum yok eğer ben hakkım olanı alacaksam uzasın önemli değil ancak dalga geçer gibi fatura tutarı vermeleri çok zoruma gitti. İcra takibi başlatırsam ve icra takibinde bilir kişinin belirleyeceği tutar da bu aralıklarda olursa o zaman ne yapacağım? Bilirkişi cihazımın piyasasını neye göre belirleyecek

Tekrar dava aç süreci aktar. Aynı muhabbet forumda gaming koltuk alan kişinin başına gelmişti. Satıcı koltuk yerine para iadesi yapmıştı. Sonra tekrar dava açıldı. Satıcı seve seve yeni koltuğu gönderdi.

Tekrar dava aç süreci aktar. Aynı muhabbet forumda gaming koltuk alan kişinin başına gelmişti. Satıcı koltuk yerine para iadesi yapmıştı. Sonra tekrar dava açıldı. Satıcı seve seve yeni koltuğu gönderdi.
tamamdır teşekkür ederim

Olayı yanlış hatırlamışım buyur burdan detaylı okuyabilirsin. Bu olay da senin olay gibi sayılır. Sonuçta sana verilen ürün arızalı yenisinin verilmesi gerekiyor.

Olayı yanlış hatırlamışım buyur burdan detaylı okuyabilirsin. Bu olay da senin olay gibi sayılır. Sonuçta sana verilen ürün arızalı yenisinin verilmesi gerekiyor.
çok teşekkür ederim

Bu ürünü teklif ettiler. Ürün outlet cihaz ve temiz kullanılmamış.
Benim eski cihazımda ryzen 7 4800h, 16gb ram, 1650ti ekran kartı vardı.
Kabul etmeli miyim yoksa süreci farklı şekilde devam mı ettirmeliyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,027
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri