Ne gibi bir sorun hocamMediamarkttan alınır mı? çoğu kişi sorun yaşamış sanırsam hızlıca aydınlatılabilir mi konu? acilinden almam lazım
Hocam geldiğinde güvenlik etiketlerinin açık olması gibi bir durum yaşar mıyım?Ne gibi bir sorun hocam
Hocam geldiğinde güvenlik etiketlerinin açık olması gibi bir durum yaşar mıyım?
hocam alıyorum galiba biraz araştırdım da sorun yaşayanlar genelde kulaklığın kendisi ile alakalı oluyormuşNe gibi bir sorun hocam
Al geç hocam kablolu kablosuz modelini Media markt teknosa amazondan alıp kullandım bir çok kez sorun görmedim.Hocam geldiğinde güvenlik etiketlerinin açık olması gibi bir durum yaşar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
hocam alıyorum galiba biraz araştırdım da sorun yaşayanlar genelde kulaklığın kendisi ile alakalı oluyormuş
hocam ödeme reddedildi diyor ne yapmam lazım papara kullanıyorumAl bir şey olmaz
HACI mal güzel 3 senedir belki 4 olacak unuttum o kadar zamandır kafamda cloud2 var kingston üretimi olan bir kez ses kartı yedi garantiden ücretli ses kartı aldım 1 2 sene olacak bana mısın demedi (ses kartına kahve döktüm bir süre sonra bozuldu) ama Hp ye geçince plastik kısımların kalite düşmüş clod2 de bariz fark ettim internet kafelerde ve arkadaşlarımdakilerden deneyimle cloud3 te nasıl bilmiyorum ama on numara alet yıllardır bebek gibi MAŞALLAH...Hocam geldiğinde güvenlik etiketlerinin açık olması gibi bir durum yaşar mıyım?
![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
hocam alıyorum galiba biraz araştırdım da sorun yaşayanlar genelde kulaklığın kendisi ile alakalı oluyormuş
hocam almaya çalışıyorum şuan ama ödemeye reddediyor nedense bir de başka tarayıcıdan deneyeceğim olmazsa uyguluma deneyeceğim o da olmazsa havale eft deneyeceğim galibaHACI mal güzel 3 senedir belki 4 olacak unuttum o kadar zamandır kafamda cloud2 var kingston üretimi olan bir kez ses kartı yedi garantiden ücretli ses kartı aldım 1 2 sene olacak bana mısın demedi (ses kartına kahve döktüm bir süre sonra bozuldu) ama Hp ye geçince plastik kısımların kalite düşmüş clod2 de bariz fark ettim internet kafelerde ve arkadaşlarımdakilerden deneyimle cloud3 te nasıl bilmiyorum ama on numara alet yıllardır bebek gibi MAŞALLAH...
karttan dolayı olabilir alışveriş limiti olması lazım papara da yıllar önce kullanıyordum onu kontrol et bankayı ara birdehocam almaya çalışıyorum şuan ama ödemeye reddediyor nedense bir de başka tarayıcıdan deneyeceğim olmazsa uyguluma deneyeceğim o da olmazsa havale eft deneyeceğim galiba
hocam mediamarkt sadece kredi kartı kabul ediyormuş maalesef başka sitelere yönelicez artıkkarttan dolayı olabilir alışveriş limiti olması lazım papara da yıllar önce kullanıyordum onu kontrol et bankayı ara birde