Neler Yeni

Mediamarkt HyperX CLOUD III alınır mı ACİL!

Nyonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Can
Mediamarkttan alınır mı? çoğu kişi sorun yaşamış sanırsam hızlıca aydınlatılabilir mi konu? acilinden almam lazım

Nyonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi bir sorun hocam
Hocam geldiğinde güvenlik etiketlerinin açık olması gibi bir durum yaşar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne gibi bir sorun hocam
hocam alıyorum galiba biraz araştırdım da sorun yaşayanlar genelde kulaklığın kendisi ile alakalı oluyormuş

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Burak

hocam alıyorum galiba biraz araştırdım da sorun yaşayanlar genelde kulaklığın kendisi ile alakalı oluyormuş
Al geç hocam kablolu kablosuz modelini Media markt teknosa amazondan alıp kullandım bir çok kez sorun görmedim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Volkan

HACI mal güzel 3 senedir belki 4 olacak unuttum o kadar zamandır kafamda cloud2 var kingston üretimi olan bir kez ses kartı yedi garantiden ücretli ses kartı aldım 1 2 sene olacak bana mısın demedi (ses kartına kahve döktüm bir süre sonra bozuldu) ama Hp ye geçince plastik kısımların kalite düşmüş clod2 de bariz fark ettim internet kafelerde ve arkadaşlarımdakilerden deneyimle cloud3 te nasıl bilmiyorum ama on numara alet yıllardır bebek gibi MAŞALLAH...

Nyonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HACI mal güzel 3 senedir belki 4 olacak unuttum o kadar zamandır kafamda cloud2 var kingston üretimi olan bir kez ses kartı yedi garantiden ücretli ses kartı aldım 1 2 sene olacak bana mısın demedi (ses kartına kahve döktüm bir süre sonra bozuldu) ama Hp ye geçince plastik kısımların kalite düşmüş clod2 de bariz fark ettim internet kafelerde ve arkadaşlarımdakilerden deneyimle cloud3 te nasıl bilmiyorum ama on numara alet yıllardır bebek gibi MAŞALLAH...
hocam almaya çalışıyorum şuan ama ödemeye reddediyor nedense bir de başka tarayıcıdan deneyeceğim olmazsa uyguluma deneyeceğim o da olmazsa havale eft deneyeceğim galiba

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Volkan
hocam almaya çalışıyorum şuan ama ödemeye reddediyor nedense bir de başka tarayıcıdan deneyeceğim olmazsa uyguluma deneyeceğim o da olmazsa havale eft deneyeceğim galiba
karttan dolayı olabilir alışveriş limiti olması lazım papara da yıllar önce kullanıyordum onu kontrol et bankayı ara birde

Nyonx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Can
karttan dolayı olabilir alışveriş limiti olması lazım papara da yıllar önce kullanıyordum onu kontrol et bankayı ara birde
hocam mediamarkt sadece kredi kartı kabul ediyormuş maalesef başka sitelere yönelicez artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,261
Üyeler
169,095
Son üye
aaydnn0
Top Bottom