SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,923
3-4 saattir uğraşıyorum biraz yaptık ama bıktım bir yere yaptıracağım Mediamarkt vatan gibi yerler yapiyormu yapıyorsa kaça yapiyor
Aga kim uğraşacak kafam patlıyor ne yapsam bilmiyorum bilgisayar çıkar ne kadara kurar zaten yüzde 60 insan fazlası montajliyapmazlar galiba
Hocam kolay bir iş odaklanın biraz.3-4 saattir uğraşıyorum biraz yaptık ama bıktım bir yere yaptıracağım Mediamarkt vatan gibi yerler yapiyormu yapıyorsa kaça yapiyor
Hocam yapıyorum ama ya yanlışsa sistem gider kaç saattir uğraşıyorum daha var bıraktım bende belki yarın devam ederim kablolamayaHocam kolay bir iş odaklanın biraz.
Sanırım kablolamada zorlanıyorsunuz.
Youtubede videolar izleyerek yardım alabilirsiniz. Anakart kitapçığınızı incelerseniz kafa karışıklığınız azalabilir.
Yanlış yapma oranınız çok düşük. Belli başlı güç girişleri hariç.Kablolamayı yanlış yapsanız bile sisteme zarar gelmez.Hocam yapıyorum ama ya yanlışsa sistem gider kaç saattir uğraşıyorum daha var bıraktım bende belki yarın devam ederim kablolamaya
Hocam yarın fotoğraf atsam bittikten sonra bakarmisiniz yanlış varmı diyeYanlış yapma oranınız çok düşük. Belli başlı güç girişleri hariç.Kablolamayı yanlış yapsanız bile sisteme zarar gelmez.
tabii ki hocam.Hocam yarın fotoğraf atsam bittikten sonra bakarmisiniz yanlış varmı diye
Hocam aktifmisiniztabii ki hocam.
AktifimHocam aktifmisiniz
Hocam bir konu açtım yardım edermisin fotoları oraya attimdaAktifim