MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Taksitli de alabiliyor muşuz sorun olmuyormuş. Dijital karta limit tanımlamaya çalışıyorum kredi sözleşmesi onayı lazımmış onu da kurye ile yapabiliyorsunuz diyor. Yani kartın gelmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor

Başka bir ürün alın hocam fiyatı piyasaya yakın kapalı kutu satın hemen 2. elde 2500 lük şeyi 2300 e satsanız 1100 lira cebinize kalır.
hocam 2.5a al sat için ne önerirsiniz

Başka bir ürün alın hocam fiyatı piyasaya yakın kapalı kutu satın hemen 2. elde 2500 lük şeyi 2300 e satsanız 1100 lira cebinize kalır.
2300 cebinde kalmıyor mu?

Mobilden kredi sözleşmemi onayladım ve alışveriş yaptım bakalım banka inşallah 2500 iade eder 😂

Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Taksitli de alabiliyor muşuz sorun olmuyormuş. Dijital karta limit tanımlamaya çalışıyorum kredi sözleşmesi onayı lazımmış onu da kurye ile yapabiliyorsunuz diyor. Yani kartın gelmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor
Ben gece başvurdum hala sonuçlanmadı başvuru.

Kredi kartını çıkarıp ürünü aldıktan sonra iptal etsek herhangi bir ücret kesintisi olur mu? Kart aidatını alırlar mı?

Referans kodunu girerek müşteri olma adımlarını tamamladım. Sonrasındaki kredi kartı başvurusu sonucunda "Kredi kartı başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır ancak sektördeki kart limitiniz dolu olduğundan kartınız basılamamıştır. Dilerseniz sıfır limitli kredi kartı oluşturarak veya diğer bankalardaki kredi kartı limitlerinizi düşürerek işleme devam edebilirsiniz." uyarısı geldi. Asıl kredi kartımın limitini düşürüp tekrar başvurdum yanıt aynı.

Acaba boşuna mı müşteri oldum yoksa bu kart limit bilgisinin sisteme geçmesi için birkaç gün bekleyip tekrar mı denemeliyim bilemedim. Bankalar çok açıkgözlü olduğu için bir şekilde kampanyayı araya kaynatırlar diye çekiniyorum.

Akbank’da 230.000TL Ziraat’da 50.000TL limitli kredi kartım var hepsini zamanında bir gün bile geçirmeden ödüyorum ama YapıKredi kredi kartı vermiyor şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri