Kredi kartı çıkarma zorunluluğu nedir ya ? 2500 tl onların olsunArkadaşlar kampanyanın tüm detayları bu linkte yazıyor inceleyebilirsiniz.
(UYARI:Yapıkrediye hiç üye olmamış ve Yapıkrediden kredi kartı çıkartmamış kişiler için geçerli)
Kredi kartı çıkarma zorunluluğu nedir ya ? 2500 tl onların olsunArkadaşlar kampanyanın tüm detayları bu linkte yazıyor inceleyebilirsiniz.
(UYARI:Yapıkrediye hiç üye olmamış ve Yapıkrediden kredi kartı çıkartmamış kişiler için geçerli)
Başka bir ürün alın hocam fiyatı piyasaya yakın kapalı kutu satın hemen 2. elde 2500 lük şeyi 2300 e satsanız 1100 lira cebinize kalır.hocam mediamarkta geçmiyor mu sadece kampanya
hocam 2.5a al sat için ne önerirsinizBaşka bir ürün alın hocam fiyatı piyasaya yakın kapalı kutu satın hemen 2. elde 2500 lük şeyi 2300 e satsanız 1100 lira cebinize kalır.
2300 cebinde kalmıyor mu?Başka bir ürün alın hocam fiyatı piyasaya yakın kapalı kutu satın hemen 2. elde 2500 lük şeyi 2300 e satsanız 1100 lira cebinize kalır.
Ben gece başvurdum hala sonuçlanmadı başvuru.Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Taksitli de alabiliyor muşuz sorun olmuyormuş. Dijital karta limit tanımlamaya çalışıyorum kredi sözleşmesi onayı lazımmış onu da kurye ile yapabiliyorsunuz diyor. Yani kartın gelmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor
5500 işlemci alacakmış fiyatı 3.6k mediamarktta onun için öyle dedim.2300 cebinde kalmıyor mu?
Bakayım bir hocamhocam 2.5a al sat için ne önerirsiniz
5500 işlemci alacakmış fiyatı 3.6k mediamarktta onun için öyle dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakayım bir hocam
Görüntülü konuşurken açtılar bende hemenBen gece başvurdum hala sonuçlanmadı başvuru.
beklemedeyim5500 işlemci alacakmış fiyatı 3.6k mediamarktta onun için öyle dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakayım bir hocam