galeyanageldim
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hehehehe merabalaarrKanka ismin ne güzelmiş öyle
Hehehehe merabalaarrKanka ismin ne güzelmiş öyle
Niye sıkıntı olsun zaten anasayfada bannerda %30 a kadar tv lerde indirim olduğu yazıldı.Fiyatlar piyasanın çok altinda olunca bir yanlışlık vardır diye düşünüp almadım. İptal mi edildi acaba
Hehehehe merabalaarr
Evet haklısınız ama normal piyasası 45k olan ürün 28k olunca bir iskilleniyor insanNiye sıkıntı olsun zaten anasayfada bannerda %30 a kadar tv lerde indirim olduğu yazıldı.
Ben onu değil de bu tvler en başında nasıl 45k olabiliyor onu düşünmüştümEvet haklısınız ama normal piyasası 45k olan ürün 28k olunca bir iskilleniyor insan
O başlıca ayrı bir problem zatenBen onu değil de bu tvler en başında nasıl 45k olabiliyor onu düşünmüştüm
Mediamarkt'ın teşhir ürün satışına bende denk geldim . Yıllar önce thermaltake sıvı soğutma aldım paket açılmış ve bir parça eksikti müşteri hizmetleri ile görüştüm kargoyu teslim almadan önce kontrol etmeniz gerekliydi diye başlardından savuşturdular . Ondan beridir mediamarkt'dan bir ürün alacaksam mağaza teslim olarak alıyorum .Bu arada indirimdeki televzyonlardan birinin youtube incelemesinin altına yapılan yorumda ürünlerin teşhir ürünü olduklarını birisi belirtmş. blgiyide medamarkt televzyon bölümü çalışanlarından aldığını iddia ediyor. böylr kampamyalarla teşhir stoklarını eritiyorlarmış. Bende 55oled808 modelni aldım ama yorumu okuyunca işgillendm doğrusu. gerçeklik payı var mıdır
hikaye sıfır kapalı kutu geliyorBu arada indirimdeki televzyonlardan birinin youtube incelemesinin altına yapılan yorumda ürünlerin teşhir ürünü olduklarını birisi belirtmş. blgiyide medamarkt televzyon bölümü çalışanlarından aldığını iddia ediyor. böylr kampamyalarla teşhir stoklarını eritiyorlarmış. Bende 55oled808 modelni aldım ama yorumu okuyunca işgillendm doğrusu. gerçeklik payı var mıdır
Gelir bakarız öyleyse geri postalarızBu arada indirimdeki televzyonlardan birinin youtube incelemesinin altına yapılan yorumda ürünlerin teşhir ürünü olduklarını birisi belirtmş. blgiyide medamarkt televzyon bölümü çalışanlarından aldığını iddia ediyor. böylr kampamyalarla teşhir stoklarını eritiyorlarmış. Bende 55oled808 modelni aldım ama yorumu okuyunca işgillendm doğrusu. gerçeklik payı var mıdır