Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yeni nesil değilde bundan bahsediyorum benyeni nesil Coralla 140nm tork ile rampada kalır merak etme.
Yeni nesil değilde bundan bahsediyorum benyeni nesil Coralla 140nm tork ile rampada kalır merak etme.
140nm tork ?yeni nesil Coralla 140nm tork ile rampada kalır merak etme.
160nm Torklu araç eğimli yolda ne yapar bakmak lazımYeni nesil değilde bundan bahsediyorum ben
Alıntıyı görüntüle
140nm hatırlıyorum 159'muş sorun değil dediklerim aynen geçerli, babama araç aldık bizzat kullandım yeni Corolla çok büyük bir hayal kırıklığı resmen gitmiyor. 2021 Megane 1.3 TCE DCI aldık 140hp / 240nm Tork fiyatına göre inanılmaz bir araç.140nm tork ?
1.3 TCE benzinli motordan bahsediyorsun sanırsam yakıt olarak güzel yakıyor ama burada kaçırdığın şey 1.3 TCE turbo benzinli Corolla atmosferik motor a sahip yani karşılaştırmak biraz acımasızca olur. Megane ın o motor u düşük devirde daha atik davranıyor ama corolla devir çevirmesi gerekiyor.140nm hatırlıyorum 159'muş sorun değil dediklerim aynen geçerli, babama araç aldık bizzat kullandım yeni Corolla çok büyük bir hayal kırıklığı resmen gitmiyor. 2021 Megane 1.3 TCE DCI aldık 140hp / 240nm Tork fiyatına göre inanılmaz bir araç.
Banane kardeşim yapmasın atmosferik bana mı sordu? karşılaştırdığım iki araç aynı klasmanda bulunan 2021 güncel versiyonlar tabii ki de ikisini karşılaştıracağım ben kullanıcıyım F/P en iyi neyse ona bakarım.1.3 TCE benzinli motor yakıt olarak güzel yakıyor ama burada kaçırdığın şey 1.3 TCE turbo benzinli Corolla atmosferik motor a sahip yani karşılaştırmak biraz acımasızca olur
Abdullah reis şöyle ki fiyat listesine baktığında Renault 1.3 TCE EDC sanzımanlı motor 251 bin liradan başlıyor. Toyota corolla 230 bin lira kaldı ki megane joy paket ise kol dayaması bile bulamazsın içinde gerçekten donanım olarak boş oluyor joy donanımlar, megane ın en büyük avantaj ı motorunun turbolu olması, corolla tarafında yakıt tasarruf u ön planda tutuluyor. İnsanlar bu dönemde son parasıyla araba alıyorlar 20 bin lira hatrı sayılır bir meblağ oluyor ve fransız otomobil ön yargısı da var tabi toyota demek çoğu insan için sorunsuz senelerce bin demek. Tercih meselesi bu sene Türkiye de 2 si arasından en fazla satılan araç Toyota Corolla oldu. Daha atik bir araç mı yoksa daha ekonomik bir araç mı kişilerin ihtiyaçları yönünde tercih ediliyor.Banane kardeşim yapmasın atmosferik bana mı sordu? karşılaştırdığım iki araç aynı klasmanda bulunan 2021 güncel versiyonlar tabii ki de ikisini karşılaştıracağım ben kullanıcıyım F/P en iyi neyse ona bakarım.
hocam doru ama megane 110k kilometreyi geçmiş hemde dizel yani yorulmuş olmaz mı brz toyota 104k daValla megane geçer 2018 model yeni teknoloji ama askerde corollayı kullanmıştım fena sesi var güzelde kaçıyordu ciğerli motoru var yani öyle diyorlar
genişcene yazıcam akşam video yayınlamaya çalışıyorumAbdullah reis şöyle ki fiyat listesine baktığında Renault 1.3 TCE EDC sanzımanlı motor 251 bin liradan başlıyor. Toyota corolla 230 bin lira kaldı ki megane joy paket ise kol dayaması bile bulamazsın içinde gerçekten donanım olarak boş oluyor joy donanımlar, megane ın en büyük avantaj ı motorunun turbolu olması, corolla tarafında yakıt tasarruf u ön planda tutuluyor. İnsanlar bu dönemde son parasıyla araba alıyorlar 20 bin lira hatrı sayılır bir meblağ oluyor ve fransız otomobil ön yargısı da var tabi toyota demek çoğu insan için sorunsuz senelerce bin demek. Tercih meselesi bu sene Türkiye de 2 si arasından en fazla satılan araç Toyota Corolla oldu. Daha atik bir araç mı yoksa daha ekonomik bir araç mı kişilerin ihtiyaçları yönünde tercih ediliyor.
Alıntıyı görüntüle
o kasa toyotanın gidişi bi fena. ama vs atmasını düşündüğünüz araç dizel. dizel'le lpg'li bir aracı kıyaslamak mantıksız. kesinlikle dizel geçer tartışmasız...agalar merak ettiğimden soruyorum megane 1.5dci 2018model 110hp dizel 6 ileri otomatik vites ile toyota corolla sol 2007 115hp benzinli 4 ileri otomatik vites birlikte kalksalar 0-100 veya 0-150 kim alır toyota megane dan +60kg daha hafif
Eyvallah düşüncelerini merak ediyorumgenişcene yazıcam akşam video yayınlamaya çalışıyorum
Her araba zamanla yorulur beygirler ölürhocam doru ama megane 110k kilometreyi geçmiş hemde dizel yani yorulmuş olmaz mı brz toyota 104k da