Neler Yeni

megane 1.5 dci vs toyota corolla

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirfurkan Kaya
Her araba zamanla yorulur beygirler ölür
2007 model bir arabada yaş gereği daha fazla yorgunluk vardır emin olun
Arada 6 bin km fark var diye bir megane daha fazla yorulmuş diyemeyiz bu kullanışa ve yakıta da bağlı
Sürekli dur kalk yapan araba ile sürekli uzun yolda kullanılan açılmış araba farklıdır
Bazen arabayı sıkıştırmakta gerekir yani
megane çok hor kullanılıyor hocam sürekli devirli kullanılıyor corolla daha hafif kullanımlı yani 4k deviri geçmiyor genelde

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
megane çok hor kullanılıyor hocam sürekli devirli kullanılıyor corolla daha hafif kullanımlı yani 4k deviri geçmiyor genelde
Hocam sıkıştırmaları ayarında ise hiç bir sıkıntı olmaz
Zaten araba otomatik deviri şanzıman kendi sağlığını düşünerek atıyor. Dizel arabada sürekli 1 2 dur kalk yaparsanda gitmiyor denir
Bu sıkıştırmaları nedeniyle araba yorgun diyemeyiz zaten 3 yaşında henüz

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
lpg deil hocam benzin de kullanıyor
lpg'yle benzinde çekiş konusunda fark olmuyor e120-e130 kasa corollalarda. kıyaslamaya çalıştığınız arabalar biraz dengesiz. turbolu bir arabayla atmosferik bir araba karşılaştırmak zaman kaybı. isteyen herkes dil döksün corolla geçer diye boşuna... dünyalar kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsn yeter :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o kasa toyotanın gidişi bi fena. ama vs atmasını düşündüğünüz araç dizel. dizel'le lpg'li bir aracı kıyaslamak mantıksız. kesinlikle dizel geçer tartışmasız...
Kesinlikle hocam.
3 yaşında bir arabayla 15 yaşında bir arabayı karşılaştırmak mantıksız
Megane yüksek ihtimalle geçecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirfurkan Kaya
lpg'yle benzinde çekiş konusunda fark olmuyor e120-e130 kasa corollalarda. kıyaslamaya çalıştığınız arabalar biraz dengesiz. turbolu bir arabayla atmosferik bir araba karşılaştırmak zaman kaybı. isteyen herkes dil döksün corolla geçer diye boşuna... dünyalar kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsn yeter :D
anladım hocam saolun

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Turbolu 1.5 dci motor deler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah reis şöyle ki fiyat listesine baktığında Renault 1.3 TCE EDC sanzımanlı motor 251 bin liradan başlıyor. Toyota corolla 230 bin lira kaldı ki megane joy paket ise kol dayaması bile bulamazsın içinde gerçekten donanım olarak boş oluyor joy donanımlar, megane ın en büyük avantaj ı motorunun turbolu olması, corolla tarafında yakıt tasarruf u ön planda tutuluyor. İnsanlar bu dönemde son parasıyla araba alıyorlar 20 bin lira hatrı sayılır bir meblağ oluyor ve fransız otomobil ön yargısı da var tabi toyota demek çoğu insan için sorunsuz senelerce bin demek. Tercih meselesi bu sene Türkiye de 2 si arasından en fazla satılan araç Toyota Corolla oldu. Daha atik bir araç mı yoksa daha ekonomik bir araç mı kişilerin ihtiyaçları yönünde tercih ediliyor.

Alıntıyı görüntüle
Buna vereceğim tek cevap hani ben bir şey paylaşınca 20TL daha koy bunu al diyorsunuz ya işte şimdi de ben diyorum 20 koy Megane al :D

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Buna vereceğim tek cevap hani ben bir şey paylaşınca 20TL daha koy bunu al diyorsunuz ya işte şimdi de ben diyorum 20 koy Megane al :D
1.3 tce ler baya atik bizde 1.6 var 110 nm tork az geliyor bence. pek atik bi araba değil 1.6 lar. ama 1.3 lere yazılım atıp 184hp 320 tokatlayan gördüm :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Cevabımı aldım :D şu zamanlarda hem ülkemizde hem dünyada yerden yüksek suv modeller revaçta keşke 250 bin lira verdiğimizde bir Hyundai Tucson falan alabilsek araba fiyatlarının düştüğü duruma bak sanki 1995 yılında falan gibiyiz o zamanda bir Şahin, R19 lar ev fiyatlarıyla aynıydı.

Top Bottom