Yani rekabetçi arıyorsun ama 3k ya rapid triger destekli klavye bulamazsın. AK820 PRO türevi ürün senin için iyi olacaktır. 4-5 K olsa tabii farklı şeyler düşünülür. 1000hz klavyelere yeter bütçen genel manada. Ama zaten kaç kişi 1k hz ile 8k hz arasında ki farkı anlayacak.Merhaba, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda rahat kullanabileceğim %60 kablosuz bir klavye arıyorum. Bütçe 3k.
Tecrübelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Gamegarajda 1200 tl ye aıgo markalı güzel klavyeler var bakabikirsin çokta para çıkmaz cebindenMerhaba, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda rahat kullanabileceğim %60 kablosuz bir klavye arıyorum. Bütçe 3k.
Tecrübelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Rapid triger desteğini kastetmedim aslında. Şu an razer cynosa kullanıyorum ve tuşlar aşırı sert. Bundan kurtulmak kurtulmuşkan söylediğim tarzda bir klavyeye geçmek istiyorum.Yani rekabetçi arıyorsun ama 3k ya rapid triger destekli klavye bulamazsın. AK820 PRO türevi ürün senin için iyi olacaktır. 4-5 K olsa tabii farklı şeyler düşünülür. 1000hz klavyelere yeter bütçen genel manada. Ama zaten kaç kişi 1k hz ile 8k hz arasında ki farkı anlayacak.
AK820 PRO en mantıklısı.Rapid triger desteğini kastetmedim aslında. Şu an razer cynosa kullanıyorum ve tuşlar aşırı sert. Bundan kurtulmak kurtulmuşkan söylediğim tarzda bir klavyeye geçmek istiyorum.