Neler Yeni

Mekanik, Kablosuz Klavye Önerisi

ruvelica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhan
Merhaba, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda rahat kullanabileceğim %60 kablosuz bir klavye arıyorum. Bütçe 3k.
Tecrübelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Merhaba, valorant tarzı rekabetçi oyunlarda rahat kullanabileceğim %60 kablosuz bir klavye arıyorum. Bütçe 3k.
Yani rekabetçi arıyorsun ama 3k ya rapid triger destekli klavye bulamazsın. AK820 PRO türevi ürün senin için iyi olacaktır. 4-5 K olsa tabii farklı şeyler düşünülür. 1000hz klavyelere yeter bütçen genel manada. Ama zaten kaç kişi 1k hz ile 8k hz arasında ki farkı anlayacak.

Gojira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali alperen
Gamegarajda 1200 tl ye aıgo markalı güzel klavyeler var bakabikirsin çokta para çıkmaz cebinden

ruvelica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani rekabetçi arıyorsun ama 3k ya rapid triger destekli klavye bulamazsın. AK820 PRO türevi ürün senin için iyi olacaktır. 4-5 K olsa tabii farklı şeyler düşünülür. 1000hz klavyelere yeter bütçen genel manada. Ama zaten kaç kişi 1k hz ile 8k hz arasında ki farkı anlayacak.
Rapid triger desteğini kastetmedim aslında. Şu an razer cynosa kullanıyorum ve tuşlar aşırı sert. Bundan kurtulmak kurtulmuşkan söylediğim tarzda bir klavyeye geçmek istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
Rog azoth klavyeden vgn v87 pro klavye modeline geçiş yaptım, tuş hissiyatını rog azotha kıyasla daha çok beğendim, azoth güzel bir klavye ama bana uygun değildi. Altarnatif olarak vgn v87 önerebilirim, pro modeline arada 1400₺ fazladan vermeye aslında gerek yok, tek fark pil, yalıtım malzemesi ve tasarım...
VGN V87

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Rapid triger desteğini kastetmedim aslında. Şu an razer cynosa kullanıyorum ve tuşlar aşırı sert. Bundan kurtulmak kurtulmuşkan söylediğim tarzda bir klavyeye geçmek istiyorum.
AK820 PRO en mantıklısı.

Top Bottom