Neler Yeni

Öneri Mekanik Klavye Brown Switch Tip C 799'TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fradue

80+
Stok yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lütfen artık şu alınmaz yorumunu her yere yazma uyardım seni hala aynısını yapıyorsun parasına göre zaten paylaşım yapıyorum ben sende öneri vericeksen paylaş alan alır almayan almaz (çok bilmişlik yapıyorsun) uyardım öncede seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hocam lütfen artık şu alınmaz yorumunu her yere yazma uyardım seni hala aynısını yapıyorsun parasına göre zaten paylaşım yapıyorum ben sende öneri vericeksen paylaş alan alır almayan almaz (çok bilmişlik yapıyorsun) uyardım öncede seni
Hocam berbat ürünler paylaşıyorsun. Bilmeyen adam alırsa bu senin vebaline olur o yüzden gerek yok. illa 700 tl olacaksa Magic refiner bile çok daha iyi bir tercih. Hiçbir özelliği yok paylaştığın klavyenin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana 3 tane özelliğini sayar mısın?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam berbat ürünler paylaşıyorsun. Bilmeyen adam alırsa bu senin vebaline olur o yüzden gerek yok. illa 700 TL olacaksa Magic refiner bile çok daha iyi bir tercih. Hiçbir özelliği yok paylaştığın klavyenin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana 3 tane özelliğini sayar mısın?
ya dostum sen niye her ürüne ön yargılısın? bana sen bunu açıklarsan sevinirim... (indirim adı altında paylaşım yok) sen madem çok seviyorsun forumu sende öneri altında paylaş herkes faydalansın özellik vs diyorsun dostum altı üstü klavye uzay mekiği vs değil fiyat olarak + keycaps vs renk'leri vs farklı olduğu için paylaşıyorum şuan birçok keycaps klavye fiyatın'da artık.....

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
ya dostum sen niye her ürüne ön yargılısın? bana sen bunu açıklarsan sevinirim... (indirim adı altında paylaşım yok) sen madem çok seviyorsun forumu sende öneri altında paylaş herkes faydalansın özellik vs diyorsun dostum altı üstü klavye uzay mekiği vs değil fiyat olarak + keycaps vs renk'leri vs farklı olduğu için paylaşıyorum şuan birçok keycaps klavye fiyatın'da artık.....
Her konun altında "Hocam paranın bir değeri mi kaldı artık 😃 , ".Fiyatlar artık pahalı." vb. tarzda yorumlar yapıyorsun ve bundan sıkılmıyorsun. Amazonda gördüğün saçma sapan her şeyi paylaşmaktan başka yaptığın bir şey yok azıcık araştırsan bu klavyeyi almanın hiçbir mantığı ollmadığını anlarsın ama olmaz gördüğün her "değişik" şeyi paylaşmalısın

ErenMaiky

80+ Silver
attığın indirim indirim değil, sırf mesaj kasmak için sadece. bunu herkes söylüyor yalandan indirim diye paylaşma her önüne geleni. sırf ödül almak için paylaşma

Her konun altında "Hocam paranın bir değeri mi kaldı artık 😃 , ".Fiyatlar artık pahalı." vb. tarzda yorumlar yapıyorsun ve bundan sıkılmıyorsun. Amazonda gördüğün saçma sapan her şeyi paylaşmaktan başka yaptığın bir şey yok azıcık araştırsan bu klavyeyi almanın hiçbir mantığı ollmadığını anlarsın ama olmaz gördüğün her "değişik" şeyi paylaşmalısın
göstersene o yorumlarımı 1 konu'da o yorumu yaptım onu'da maşallah her yere bütün konulara o yorumu yaptı diye lanse ediyorsun :) neyse tartışmaya girmeyeceğim sizinle...

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Attığın klavyenin 300 liralık Ziyoulang T60'tan hiçbir farkı yok. Kablosuz desen kablosuz değil,Kaliteli switch desen muhtemelen en baba OUTEMU MX var içinde anladın mı ne demek istediğimi? PBT bile değil keycapleri hala ne anlatıyorsun anlamıyorum.

100 TL daha ucuza 2.4g/5.0 bluetooth kablosuz, Hot swap Doubleshot keycap var en azından.

attığın indirim indirim değil, sırf mesaj kasmak için sadece. bunu herkes söylüyor yalandan indirim diye paylaşma her önüne geleni. sırf ödül almak için paylaşma
göz doktoruna bir görününüz lütfen (Öneri) yazıyor başlıkta (indirim) değil. (mod'lar neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom