Hocalarım mekanik klavyem için önceden lube yapılmış kaliteli uzun yıllar gidicek aşırı pahalı olmayan bir switch arıyorum sessiz ve tok bir switch istiyorum önerebileceğiniz switch varmıdır
Son düzenleme:
razer blackwidow v3 pro var green switch sıktı artık klavye değişmekte istemiyorum çokKlavye modelinin nedir
Klavyenin hotswap mı kontrol ettinizmirazer blackwidow v3 pro var green switch sıktı artık klavye değişmekte istemiyorum çok
hotswap değil ama elle değişim yapabilirim sorun değil bir kaç kez bu klavye üzerinde işlem yaptımKlavyenin hotswap mı kontrol ettinizmi
hocam bende blackwidow v3 tkl kullanıyorum green versiyonunu galiba yellow versiyonu da varmış ama bulamamıştım alırken ikinci elden aldımrazer blackwidow v3 pro var green switch sıktı artık klavye değişmekte istemiyorum çok
green çok sesli bezdiriyor bir yerden sonrahocam bende blackwidow v3 tkl kullanıyorum green versiyonunu galiba yellow versiyonu da varmış ama bulamamıştım alırken ikinci elden aldım
hocam 6 yıl mavi kullandım şimdide yeşil kullanıyorum arkadaşlarımda int kafede vs kırmızı ve brown modellerde denedim ben tuşun sert olmasından yanayım kırmızı gibi modellerde ufak bir bastırmada algılıyor hemengreen çok sesli bezdiriyor bir yerden sonra
bende razer green kullanıyorum 4 5 yıldır diğer klavyemdede gateron yellow switch var ikisininde keyfi başka ama genelde yellow daha tatlı geliyor kullanırken sessiz ve yumuşakhocam 6 yıl mavi kullandım şimdide yeşil kullanıyorum arkadaşlarımda int kafede vs kırmızı ve brown modellerde denedim ben tuşun sert olmasından yanayım kırmızı gibi modellerde ufak bir bastırmada algılıyor hemen
hocam önerebileceğiniz switch var mıKlavyenin hotswap mı kontrol ettinizmi