Gocer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 468
yaklaşık alalı 1.5 sene oldu dediklerinin birini bile yaşamadım.tuş basmama
tuş yerinden cıkması
tus rengi sonmesi
tutukluluk
yeterlimidir ?
yaklaşık alalı 1.5 sene oldu dediklerinin birini bile yaşamadım.tuş basmama
tuş yerinden cıkması
tus rengi sonmesi
tutukluluk
yeterlimidir ?
saber yerine calypso alinabilir basmama gibi sorunları vs yok optik switch olmasi bir arti eger butce artarsa calypsoasla warlock alınmaz çok sorunlar çekenler var belki sorun çekmezsin ama 2. eldede seatamıyosun sana tavsiyem saber RGB bak vaeya biraz daha biriktir ama saber dede aynı sorunlar oluşuyor bende bir sorun oluşmadı ama bazen basmama ışık sönmesi çift basma gibi şeyler oluşabilir
+1saber yerine calypso alinabilir basmama gibi sorunları vs yok optik switch olmasi bir arti eger butce artarsa calypso
sen yaşican diye bişi yokyaklaşık alalı 1.5 sene oldu dediklerinin birini bile yaşamadım.
bu sorunlar outemu nun sorunları bir yandandasaber yerine calypso alinabilir basmama gibi sorunları vs yok optik switch olmasi bir arti eger butce artarsa calypso
her kumar oynayan kazanamıyor.yaklaşık alalı 1.5 sene oldu dediklerinin birini bile yaşamadım.
yani ck350 dede benzer sorunlar gordumbu sorunlar outemu nun sorunları bir yandanda
kullanıma bağlı birazda hem garanti diye bişey varsen yaşican diye bişi yok
yaşayan cok kişi var
blue kulanan birisi olarak soyluyorum calypso kulanıyorum red al kesinlikle klavyenin incelemesi burdaSizce Red mi ? Blue mu ?
donanimarsivi.com
evet aynı swich olduğu için para varsa cherry almak lazım ama yapıcak bir şey yokyani ck350 dede benzer sorunlar gordum
Dostum benim attıklarımdan bahsediyorsan sorunluymuş , bilmiyordum.Sizce Red mi ? Blue mu ?
sesini seviyorsan blue ama yay sesi 2 sindede var çoğunlukla fps oynuyorsan red al red swich de dokunup az bişey ittirsen algılıyor tuşu blue da bir katman var baskı yapınca o açılıyor ve algılıyor.Sizce Red mi ? Blue mu ?
bir cok gamepower urunu kullandım nerdenyse butun klavyelerini kulandım nazik kulanımdada basmama oluyo ayrıca garantiyede gonderdik ustundeki keycapi degiştirip gonderdiler bahsettigim marka warlockkullanıma bağlı birazda hem garanti diye bişey var
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com