Mekanik Klavye Önerisi

Emrez

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar red switch , 300-350 tl civarında bir mekanik klavye önerir misiniz? ? Birde blue switch ile red switch arasında nasıl bi fark vardır ? Şayet 300-350 tl fiyatlarında red switch mekanik klavye yoksa blue ile farkı nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)

İnca ikg452 empousa tavsiye ederim fakat bütçenizi aşıyor.

Arkadaşlar red switch , 300-350 TL civarında bir mekanik klavye önerir misiniz? ? Birde blue switch ile red switch arasında nasıl bi fark vardır ? Şayet 300-350 TL fiyatlarında red switch mekanik klavye yoksa blue ile farkı nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)
@pickpocket arkadaşın bu bütçede almış olduğu klavyenin incelemesi vardı forumda. Ona bakabilrisin.

Apex 7 tavsiye ederim fakat bütçenizi aşıyor. Neden bütçenizi aşan bir klavye tavsiye ettim bir fikrim yok. Belki inca tavsiye eden arkadaşın vardır bi fikri

Apex 7 tavsiye ederim fakat bütçenizi aşıyor. Neden bütçenizi aşan bir klavye tavsiye ettim bir fikrim yok. Belki inca tavsiye eden arkadaşın vardır bi fikri
Sıkıntılımısın kanka adamın bütçesini 2600 tl aşıyor :D

350 ye adamakıllı klavye bulamazsın dolap letgo gibi ikinci el platformlardan yakalarsın

350 ye adamakıllı klavye bulamazsın dolap letgo gibi ikinci el platformlardan yakalarsın
f/p olucak , 350 tl ye zaten mükemmel bi mekanik klavye bulmak imkansız , iyisi dediklerimiz 700-800 hatta 1000 tl üzeri

f/p olucak , 350 TL ye zaten mükemmel bi mekanik klavye bulmak imkansız , iyisi dediklerimiz 700-800 hatta 1000 TL üzeri
mükemmel değil klavye bulamazsınız o fiyata :D iki hafta önce sıfır kutusunda 1.5 yıl garantili XPG Summoner aldım 500 e

Geri