Çok ses çıkarıyormuşJames Donkey 610 alabilirsin bileklik desteğide var ve çok kaliteli
yoo gerek yok ben mebran seviyorum meselaYoksa kaliteli olarak düşündüğüm hyperx alloy core RGB veya Logitech g213 bu arada mekanik olarak ta saber RGB düşünüyordum bütçe 300 civarı
red switchide var blue switch sevdiğim için aldım ama red switch alabilirsin redler ses çıkarmıyorÇok ses çıkarıyormuş
ben membran klavyenin günlük kullanım için olduğunu düşünüyorum,şahsen oyun oynarken beni rahatsız ediyor.Yoksa kaliteli olarak düşündüğüm hyperx alloy core RGB veya Logitech g213 bu arada mekanik olarak ta saber RGB düşünüyordum bütçe 300 civarı
G213de sorun yaşadım, muhtemelen benim yüzünden yoksa güzel klavye kaya gibiben membran klavyenin günlük kullanım için olduğunu düşünüyorum,şahsen oyun oynarken beni rahatsız ediyor.
James Donkey 610s önerir misin?James Donkey 610 alabilirsin bileklik desteğide var ve çok kaliteli
610s de öok iyi özellik olarak ama bileklik desteği yok ama özellik bakımından daha iyiG213de sorun yaşadım, muhtemelen benim yüzünden yoksa güzel klavye kaya gibi
James Donkey 610s önerir misin?
Bende aynısını düşünüyorum g213'e 300tl veren kafamın:/ eskiden araştırmadan aldığım içinEkosistem oluşturmuyorsanız 300 TL, G213 ve MK110 gibi klavyelere vermek para israfı bence.
Membrana o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum, Bloody B120 alın geçin.