Neler Yeni

Mekanik klavye sesi rahatsız etmiyor mu ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Mekanik klavye kullananların sesi rahatsız etmiyor mu ? Mesela gece çok ses yapar. Ben de almayı düşünüyorum ama mekanik mi alsam normal mi bilemedim.
hayır ben rahatsız olmuyorum olan insanlar var tabi zaten oyunda hiç bir sesi almıyorsun dışardan gelen oyuna focus olduğun için

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Geyimpavır Calypso kullanmıştım bir süre, hem ses hem de basış hissiyatı olarak memnun etmemişti. Hep membran klavye kullanmaya alıştığımdan muhtemelen, daha üst seviye klavye olarak Razer Huntsman denemiştim, o fena değildi ama ben de mebrancıyım. :D

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Red switch tercih edersen sorun olacağını sanmıyorum. Maviler daha sesli oluyor. Yada logitech Romer Gler de tercih edilebilir onlarda çok sesli değil.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dostum sana önerim eğer ses beni rahatsız etmez diyorsan Blue switch alabilirsin diğer switchler de keza ama blue ekstra ses çıkarıyor neden alt kısmı sürekli switchin altındaki plakaya da çarpıyor gif‘li görsellerde anlarsın. Diğerleri o kadar ses yapmaz membran gayet iyidir plastik ama sessiz. Red de iyidir konforludur yani kendi seçimin @Flew

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,002
Üyeler
161,374
Son üye
AETT
Top Bottom