Öneri Mekanik Klavye Tavsiye

xPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Piyasada haddinden fazla klavye var birbirinden güzel klavyeler var ben çok arada kaldım sizin tercihiniz ne ?
Maksimum fiyat 300 Mekanik ve rgb olması şart ve rgb modları faza olursa güzel olur :) ?

Piyasada haddinden fazla klavye var birbirinden güzel klavyeler var ben çok arada kaldım sizin tercihiniz ne ?
Maksimum fiyat 300 Mekanik ve rgb olması şart ve rgb modları faza olursa güzel olur :) ?
donanim arsivinin son attigi klavye videosundaki modelk alabilirsin veya gamepoeerın diger modellerine bak ama kesinlikle red switch al

• Beğen
Reaksiyonlar: Azim
gamepower katana veya ogre rgb alabilirsin o fiyata

• Beğen
Gamepower ogre Klavyesini oneririm sana Memnun Kalacagindan eminim

• Beğen
Kesinlikle gamepower saber RGB yi öneririm dostum seni oldukça memnun edeceğini düşünüyorum kırmızı ve mavi switch alma şansın var egerki o mekanik sesi seviyor isen maviyi öneririm ama diyorsan daha sessiz olsun kesinlikle kırmızı switch almalısın hayırlı olsun alacağın klavye simdiden.

• Beğen
Rampage Hydra R6 çok güzel özellikle red switchi kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Geri