Link atarmısın
65TL ?Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik Fiyatları ve Özellikleri
Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
?65TL ?
Mavi switch mi kırmızı switch mi?@crazyreign @keremcnsz24 @Fiery @Beyfendiiii6 bu durum Normalmi değişim yapayımmi hocalar?
Durum tam şu şekilde switch e yumuşak basınca o tık sesi geliyor fakat algılamıyor tuşu biraz sonuna kadar bastırınca sorunsuz algılıyor bu klavyeler de böyle mi ? Biraz switch e sert mi basmak gerekiyor?
Mekanik klavyelerde hafif bastiginda algilamasi lazim@crazyreign @keremcnsz24 @Fiery @Beyfendiiii6 bu durum Normalmi değişim yapayımmi hocalar?
Durum tam şu şekilde switch e yumuşak basınca o tık sesi geliyor fakat algılamıyor tuşu biraz sonuna kadar bastırınca sorunsuz algılıyor bu klavyeler de böyle mi ? Biraz switch e sert mi basmak gerekiyor?
Normal değil öyle olmaması gerek, kaldı ki senin klavyen mekanik değil mekanik hisli yani membran bir klavye. Çok daha rahat basman lazım. Mekanik klavyeler membrana göre daha sert basar normal, en hafif olan red switch bile 45gr kuvvet istiyor. Lakin sert bastırınca sorunsuz hafif basınca algılamama gibi bir şey olamaz, klavye sorunlu.@crazyreign @keremcnsz24 @Fiery @Beyfendiiii6 bu durum Normalmi değişim yapayımmi hocalar?
Hepsinin algılama ağırlıkları var switchlerin markasına göre değişiyor buBlue switch ama baktım şimdi her tuşta böyle ya demek istediğim olay tuşa çok sert değil ama biraz bastırmadan algılamıyor her tuş böyle normalmi?
Blue switch hocam foto attım alttaki mekanizma membran ama üstünde blue switch var ve teşekkürler şimdi değişim yaptırmaya gidiyorum.Normal değil öyle olmaması gerek, kaldı ki senin klavyen mekanik değil mekanik hisli yani membran bir klavye. Çok daha rahat badman lazım. Mekanik klavyeler membrana göre daha sert basar normal, en hafif olan red switch bile 45gr kuvvet istiyor. Lakin sert bastırınca sorunsuz hafif basınca algılamama gibi bir şey olamaz, klavye sorunlu.
Blue switch ama klavye yarı mekanik alttaki anahtarlar membran üstünde blue switch var hocam ve klavye kesin sorunlu şimdi değişime gidiyorum cs de acayip takılarak yürüyor Ping de 20 flnMavi switch mi kırmızı switch mi?
Direk degısım yap ben yanlıslıkla basınca algılıyor klavye blue switch saber rgbArkadaşlar klavye bugün elime geldi (mithril pro) cs de tuşa basıyorum w a s d mesela ama biraz sert basmadan algılamıyor bazen bu normal bişeymi mekanik klavyeler böyle mi ? yoksa değişim yaptırayımmı?
O mekanik olmuyor, blue switch falan değil. O mekanik hisli oluyor. Mekanik gibi gözüksün ve biraz ses çıkarsın diye üste o switch şeklini koyuyorlar ve maviye boyuyorlar. Altı membran olduğu sürece hiçbir işe yaramaz. Membran bu tek farkı biraz daha sesli ve tuşları çıkardığında direk mantar tabaka görmek yerine mekanikmiş gibi switch görüyorsun o kadar.Blue switch hocam foto attım alttaki mekanizma membran ama üstünde blue switch var ve teşekkürler şimdi değişim yaptırmaya gidiyorum.