Neler Yeni

Çözüldü✓ Mekanil red switch klavye arıyorum

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
Bütçe
2500
Arkadaşlar red switch klavye arıyorum
Pusat k3 pro Pusat rapid ultra ya baktım onlarda pek iyi değil diyorlar acaba klavye önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerim Salman

Ekler

• IMG_20250223_160753.jpg
    IMG_20250223_160753.jpg
    2.6 MB · Hit: 27
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerim Salman
gaming gecesinde indirime giriyor sık sık 1800e düşüyor yakalarsan al bence

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyorum gayet memnunum
Ooo msi felan güzel bişe hoşuma gitti teşekkürler

gaming gecesinde indirime giriyor sık sık 1800e düşüyor yakalarsan al bence
Hocam şuanlık borcum var da 3-4 haftaya alacağım.

Boyut tercihiniz var mı?
Yok hocam numpad olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerim Salman
Ooo msi felan güzel bişe hoşuma gitti teşekkürler

Hocam şuanlık borcum var da 3-4 haftaya alacağım.
2400 liraya alma cuma gününü bekle 1800e gaming gecesine gelince yapıştır 2 haftaya bir düşüyor fiyatı

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2400 liraya alma cuma gününü bekle 1800e gaming gecesine gelince yapıştır 2 haftaya bir düşüyor fiyatı
Hocam para yok alamam şuan o yüzden ama 3-4 haftaya bakacağım alıp yedeğe koyacağım

Hocam ben msi beğendim ya

Hocam gk41 Pusat tan iyidir demi

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

Loki_0

80+
ajazz alınır mı hocam farklı modelleri de var aula ayarında mıdır
vergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.

Hatta müşteri hizmetlerinden indirim alırsanız 1400 falan oluyor, yine fiyatına göre iyi klavyedir

Hocam para yok alamam şuan o yüzden ama 3-4 haftaya bakacağım alıp yedeğe koyacağım

Hocam ben msi beğendim ya

Hocam gk41 Pusat tan iyidir demi
Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.

Gk41 in switchleri bunlardan daha kalitelidir orası doğru ama gk41 de hot swap olmadığı için ilerde switchlerinizden biri bozulduğunda değiştirmesi çok zor. Hot swap olmayınca switchleri değiştirmek için lehimle uğraşmanız gerekiyor ve tecrübeniz yoksa anakarta zarar verip klavyeden olabilirsiniz. O yüzden ben hot swapsız klavye tercih etmiyorum mümkünse.

Son düzenleme:

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
vergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.

Hatta müşteri hizmetlerinden indirim alırsanız 1400 falan oluyor, yine fiyatına göre iyi klavyedir

Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.

Gk41 in switchleri bunlardan daha kalitelidir orası doğru ama gk41 de hot swap olmadığı için ilerde switchlerinizden biri bozulduğunda değiştirmesi çok zor. Hot swap olmayınca switchleri değiştirmek için lehimle uğraşmanız gerekiyor ve tecrübeniz yoksa anakarta zarar verip klavyeden olabilirsiniz. O yüzden ben hot swapsız klavye tercih etmiyorum mümkünse.
Hocam ikisinden birini alacağım teşekkürler

Redragon servisi felan iyi midir hocam nasıl bi marka?

Loki_0

80+
Hocam ikisinden birini alacağım teşekkürler

Redragon servisi felan iyi midir hocam nasıl bi marka?
Hocam marka olarak iyi ama bu attığım klavyenin driverı sorunlu diyen çok kişi var. Makro tuşlarına atama yapmak için drivera gerek yok demişti birisi de. Onu biraz daha araştıracağım. Onun harici driverla işiniz yoksa gayet güzel klavyedir. Redragon yurt dışından bir firma ama servise işiniz düşerse gaminggene yolluyorsunuz zaten. En kötü bir sorun varsa iade yapıyorlar.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
Hocam marka olarak iyi ama bu attığım klavyenin driverı sorunlu diyen çok kişi var. Makro tuşlarına atama yapmak için drivera gerek yok demişti birisi de. Onu biraz daha araştıracağım. Onun harici driverla işiniz yoksa gayet güzel klavyedir. Redragon yurt dışından bir firma ama servise işiniz düşerse gaminggene yolluyorsunuz zaten. En kötü bir sorun varsa iade yapıyorlar.
Tamam hocam sağolun

Hocam araştrırsanız iyi olur makro tuşlarını kullanırım 😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,086
Üyeler
168,569
Son üye
Ahmet159951