Boyut tercihiniz var mı?Arkadaşlar red switch klavye arıyorum
Pusat k3 pro Pusat rapid ultra ya baktım onlarda pek iyi değil diyorlar acaba klavye önerebilir misiniz?
Ooo msi felan güzel bişe hoşuma gitti teşekkürler![]()
MSI Vigor GK41 RGB Linear Kailh Red Switch TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıyorum gayet memnunum
Hocam şuanlık borcum var da 3-4 haftaya alacağım.gaming gecesinde indirime giriyor sık sık 1800e düşüyor yakalarsan al bence
Yok hocam numpad olsunBoyut tercihiniz var mı?
2400 liraya alma cuma gününü bekle 1800e gaming gecesine gelince yapıştır 2 haftaya bir düşüyor fiyatıOoo msi felan güzel bişe hoşuma gitti teşekkürler
Hocam şuanlık borcum var da 3-4 haftaya alacağım.
Ooo msi felan güzel bişe hoşuma gitti teşekkürler
Hocam şuanlık borcum var da 3-4 haftaya alacağım.
Yok hocam numpad olsun
Hocam para yok alamam şuan o yüzden ama 3-4 haftaya bakacağım alıp yedeğe koyacağım2400 liraya alma cuma gününü bekle 1800e gaming gecesine gelince yapıştır 2 haftaya bir düşüyor fiyatı
Hocam ben msi beğendim ya![]()
AKKO Matcha Red Bean 3098B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
İlk attığım öncelikli tercihim olur ama beğenmezseniz diye bir model daha attım.
Numpadsiz tercih ederseniz F87 öneririm.
Hocam gk41 Pusat tan iyidir demi![]()
Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
İlk attığım öncelikli tercihim olur ama beğenmezseniz diye bir model daha attım.
ajazz alınır mı hocam farklı modelleri de var aula ayarında mıdır![]()
vergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.ajazz alınır mı hocam farklı modelleri de var aula ayarında mıdır
Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.Hocam para yok alamam şuan o yüzden ama 3-4 haftaya bakacağım alıp yedeğe koyacağım
Hocam ben msi beğendim ya
Hocam gk41 Pusat tan iyidir demi
Hocam ikisinden birini alacağım teşekkürlervergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.
Hatta müşteri hizmetlerinden indirim alırsanız 1400 falan oluyor, yine fiyatına göre iyi klavyedir
Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.
![]()
MSI Forge GK310 RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
FORGE serisi oyunu ve yaratıcı arayışları özelleştirilebilir bir platformda sunan mükemmel bir karışımdır. MSI GEAR ile güçlendirilen FORGE serisi yaratıcılığınızı desteklemeye ek olarak oyun…www.gaming.gen.tr
![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Gk41 in switchleri bunlardan daha kalitelidir orası doğru ama gk41 de hot swap olmadığı için ilerde switchlerinizden biri bozulduğunda değiştirmesi çok zor. Hot swap olmayınca switchleri değiştirmek için lehimle uğraşmanız gerekiyor ve tecrübeniz yoksa anakarta zarar verip klavyeden olabilirsiniz. O yüzden ben hot swapsız klavye tercih etmiyorum mümkünse.
Redragon servisi felan iyi midir hocam nasıl bi marka?vergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.
Hatta müşteri hizmetlerinden indirim alırsanız 1400 falan oluyor, yine fiyatına göre iyi klavyedir
Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.
![]()
MSI Forge GK310 RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
FORGE serisi oyunu ve yaratıcı arayışları özelleştirilebilir bir platformda sunan mükemmel bir karışımdır. MSI GEAR ile güçlendirilen FORGE serisi yaratıcılığınızı desteklemeye ek olarak oyun…www.gaming.gen.tr
![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Gk41 in switchleri bunlardan daha kalitelidir orası doğru ama gk41 de hot swap olmadığı için ilerde switchlerinizden biri bozulduğunda değiştirmesi çok zor. Hot swap olmayınca switchleri değiştirmek için lehimle uğraşmanız gerekiyor ve tecrübeniz yoksa anakarta zarar verip klavyeden olabilirsiniz. O yüzden ben hot swapsız klavye tercih etmiyorum mümkünse.
Hocam marka olarak iyi ama bu attığım klavyenin driverı sorunlu diyen çok kişi var. Makro tuşlarına atama yapmak için drivera gerek yok demişti birisi de. Onu biraz daha araştıracağım. Onun harici driverla işiniz yoksa gayet güzel klavyedir. Redragon yurt dışından bir firma ama servise işiniz düşerse gaminggene yolluyorsunuz zaten. En kötü bir sorun varsa iade yapıyorlar.Hocam ikisinden birini alacağım teşekkürler
Redragon servisi felan iyi midir hocam nasıl bi marka?
Tamam hocam sağolunHocam marka olarak iyi ama bu attığım klavyenin driverı sorunlu diyen çok kişi var. Makro tuşlarına atama yapmak için drivera gerek yok demişti birisi de. Onu biraz daha araştıracağım. Onun harici driverla işiniz yoksa gayet güzel klavyedir. Redragon yurt dışından bir firma ama servise işiniz düşerse gaminggene yolluyorsunuz zaten. En kötü bir sorun varsa iade yapıyorlar.